5 comentarii la „Acatistul Nunții”

 1. Meditaţie şi bucurie, acum la încheierea celor 22 de ani de căsătorie.

  Mâine va fi o zi altfel, pentru că, de anul trecut începând, am devenit mai egoişti amândoi – sărbătorile nu mai au parte de atenţie la detalii, pregătiri şi invitaţi (şi din caza condiţiilor financiare, e drept).

  De anul trecut începând, sărbătorile noastre sunt altfel, pentru că moment de sărbătoare este, mai întâi de toate, participarea la Sf. Liturghie sau celelalte slujbe speciale ale Bisericii şi mai apoi cu prietenii.

  Și nu mă refer aici doar la slujba de mulţumire din noaptea Anului Nou, ci şi la cele obişnuite – paraclis, Vecernie, etc.

  Aceasta este ordinea firească a lucrurilor de care ne-am îndepărtat in momentele noastre de bine şi continuăm să ne îndepărtăm şi în momentele noastre de greutăţi, pentru că, de fapt, sprijin nu ne este Hristos şi Biserica Sa, ci propria persoană, din care facem un adevărat idol.

  Ale Tale dintru ale Tale, Ţie Îți aducem din toate şi pentru toate!…

  Amin!

 2. Alese sunt cuvintele doamnei Preotese, care a dăruit Domnului sufletul său şi aduce laudă Lui pentru toate ale Sale, îndemnând astfel şi pe ceilalţi să i se alăture într-o rugă de mulţumire continuă.

  Ce poate fi mai minunat, oare?

 3. Da, este o exprimare a viei și profundei evlavii teologice a doamnei preotese, lucru care se va observa, probabil, de cât mai mulți și în viitoarele sale cărți, lucrări, traduceri, pe care le vom prezenta, în timp, la nivel online.

 4. La mulți ani și multă bucurie în viața și în familia dv.,doamnă Camelia, și sperăm ca joi să nu bată piatra!

  Încă de trei ori pe atât, pentru ca să vă bucurați de experiența comuniunii căsătoriei și să împărtășiți bucuriile ei și altora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.