Scriitorul și pictorul

Vasile Gogea: despre cărțile sale pe blogul său. Din păcate autorul nu ne oferă online și cărțile sale…și dacă nu le ai online, ca să le arăți și altora, spre convingere…e ca și când nu ai fi scris niciun rând

Teodora Gogea (soție sau soră?) însă e mult mai generoasă: ne dă mostre din picturile, ilustrațiile, grafica și decorațiunile sale.

Mi-a plăcut enorm de mult roșul acesta de aici, de jos, care e ca sângele proaspăt de găină tăiată, cât și albastrul mov de aici, spre care am avut o mare atracție și eu în perioada mea picturală.

http://vasilegogea.files.wordpress.com/2010/06/muzicanti.jpg

Fiecare artist care spune ceva privește în mod personal și unic în același timp lumea.

Un comentariu la „Scriitorul și pictorul”

  1. Este vorba de FIICA scriitorului Vasile Gogea, detaliu usor de aflat inclusiv de pe blog-ul scriitorului, pentru orice profesionist. Ar fi bine sa corectati…

    Cat despre remarca referitoare la cartile d-lui Gogea cum ca „dacă nu le ai online, ca să le arăți și altora, spre convingere…e ca și când nu ai fi scris niciun rând…” ar fi bine sa retractati, intrucat d-ul Gogea a publicat scrieri si articole pline de adevar si atitudine morala si civica intr-o vreme cand 99% din curajosii online de azi stateau in scutece sau ascunsi dupa ferestre.

    Pentru aceste randuri ii datorati scuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *