Cu ochii după efluvii

 • suprafaţa cultivată cu tomate [în România] a fost anul trecut de circa 49.000 de hectare, producţia fiind de circa 881.000 de tone”.
 • Tinerii care stau mult timp în interior – în faţa ecranelor – şi mai puţin afară prezintă un risc major de miopie. Această afecţiune oftalmologică este condiţionată de secreţia dopaminei, neurotransmiţător stimulat de lumina solară, [pentru că] tinerii care stau mult timp în spaţii închise se privează de acţiunea benefică a soarelui”.
 • Fascismul şi comunismul nu înfloresc, astăzi, într-un Occident liric, păşunist şi conservator, ci într-un Vest individualist, modern şi agresiv modernizator şi globalist. Ca atare, ascensiunea acestor forţe nu poate fi oprită cu ajutorul lozincilor pro-atlantist-modernizator-individualiste pentru că aceste lozinci au stabilit de fapt parametrii modului de viaţă care a germinat aceste forţe”.
 • „Toţi sîntem azi reporteri. O muncă atît de aproape de caracterul omului”.
 • judecătorul a stabilit că prețul de 56 de milioane de lei este prea mic și nu poate acoperi construcția unei săli de sport cu o capacitate de 7.070 de locuri.”. Unde? La Cluj-Napoca. Și s-au sistat lucrările…deși clădirea e realizată în proporție de peste 60%.
 • pentru a ne menţine sănătoşi avem nevoie de 1gr. de calciu zilnic”.
 • Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale din 10 iunie 2012.
 • Sticuri și harduri securizate.
 • Faptul ca orasul se deschide, in acest fel, consumatorilor de trecut si prezent cultural reprezinta, cred, un semnal ca Bucurestiul, dar si Romania in ansamblu, se transforma in bine, incearca sa revina la momentele sale formatoare”.

 • Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu, candidat la Primăria Sectorului 1, a declarat, că în România se face “politica struţului” în privinţa prostituţiei, el susţinând că trebuie sparte reţelele de proxeneţi, impozitată această activitate şi controlată medical”.
 • Imagini de la Târgul de carte de la Torino.

 • „Faptul că Victor Ponta și guvernul pe care îl conduce este atât de sensibil în fața opiniei publice nu poate decât să mă bucure. E semnul începutului unei normalizări a raportului de forțe dintre guvernanți și guvernați. Și finalul unor impertinențe și nesimțiri care coboară dincolo de Guvernele Boc, până mai jos către Năstase și preferații lui Iliescu (alde Văcăroiu ori sinistra justiției Rodica Stănoiu)”.
 • Pământul văzut de la 36.000 de kilometri:

 • Sporul natural a fost negativ și în luna martie [2012], potrivit Institutului Național de Statistică. Aproape 15.000 de copii s-au născut în luna martie, cu 84 mai puţini decât în februarie, iar numărul căsătoriilor a scăzut […] fiind înregistrate peste 2.900 de căsătorii”.
 • Daniel Constantin (la Alexandria): Liviu Dragnea este cel mai bun organizator politic din România și mă bucur că el este al USL 19. 17. Antena 3/ nu ne vom opri până când Crin Antonescu va fi președintele României 19. 19/ dacă vreți să trăiți mai bine…votați Liviu Dragnea la Consiliul Județean/
 • Victor Ponta (la Alexandria): după vizita la Gorj…am venit la dumneavoastră, la Teleorman, la „a doua casă a mea” 19. 25/ când mi-a fost greu am avut sprijinul Teleormanului/ noul prefect de Teleorman a primit avizul meu azi dimineață/ să nu facem și noi la fel ca PDLul/ „trebuie să le dovedim oamenilor…că nu îi înșelăm…că nu vom face la fel ca pedeliștii”/ locuri de muncă pentru toată lumea/ proiecte: hidrocentrală la Islaz, o nouă autostradă, ajutor pentru agricultură/ trebuie să câștigăm viitoarele alegeri/ să ne gândim de fiecare dată la România și că putem guverna altfel/
 • Crin Antonescu (la Alexandria): Liviu Dragnea se bucură că suntem aici. 19. 34/ „eu, dragii mei, vă cunosc de mult: vă cunosc pasiunea, vă cunosc căldura, vă cunosc potențialul”/ vă mulțumesc că sunteți alături de noi/ „să vă țină Dumnezeu aș cum vă știu și cum vă văd”/ Victor Drăgușin este și va fi primarul Alexandriei/ România are nevoie ca noi să fim uniți/ pe 7 decembrie 2010 m-am întâlnit cu Liviu Dragnea…și am stat ore întregi de vorbă…și am vorbit despre proiectul USL/ Proiectul nostru există…și USL e mai unită și mai puternică ca oricând/ vom conduce această țară înspre bine/
 • Idem: există momente în istoria unei țări în care oamenii își asumă, peste partide, peste doctrine, responsabilitățile față de țară 19. 41/ trebuie să rămânem împreună…până instaurăm ordinea în această țară…și oamenii să trăiască aici…și să nu mai plece afară/ nu îmi trădez prietenii/ Dumnezeu să binecuvinteze România! 19. 43/
 • „Dacă în urmă cu trei ani nu găseai nici măcar o garsonieră mai ieftină de 50.000 de euro, acum le găseşti şi la jumătate din acest preţ” în București.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *