Sfârșitul e un început

  • La mulți ani pentru noul an bisericesc 2012-2013!
  • Și pentru platforma Teologie pentru azi începe o nouă perioadă a existenței ei…lucru observabil. Vă vom da detalii pe parcurs…
  • Astfel, democraţia în ţara noatră nu înseamnă, cum aţi putea crede, manifestarea voinţei suverane a poporului exprimată, de exemplu, la un referendum, ci, ceea ce crede, în numele poporului şi spre binele său, Curtea Constiţuţională. Aceasta este forma modernă a democraţiei reprezentative”.
  • Se protestează la ușa Cotrocenilor…pentru demisia aceluiași TB. Antena 3. 20. 15.
    Patriarhia Română a luat decizia de a nu oferi asistență religioasă enoriașilor care aleg incinerarea în locul înmormântării. Preoții vor trebui să-i motiveze pe credincioși să nu aleagă varianta arderii trupului, deși este mai ieftină ca înhumarea”.
  • De la protestul de ieri, 31 august 2012, de la Cotroceni:
  • proteste, 31 august 2012
  • Vineri [31 august 2012], în jurul orei 18.00, la Palatul Cotroceni,  la poarta dinspre platoul Marinescu, se aflau peste 1000 de persoane venite și azi să protesteze plimbându-se în jurul Administrației Prezidențiale”.
  • Senatorul PNL, Ioan Ghișe, a susținut vineri [31 august 2012] la Senat, o conferință de presă în care a declarat că revenirea lui Băsescu la Cotroceni este neconstituțională”.
  • Un mesaj care a plutit închis într-o sticlă pe apele Oceanului Atlantic timp de 98 ani a intrat în Cartea Recodurilor. Mesajul a fost recuperat, în luna aprilie, din apele Scoției de un pescar”.
  • Numărul protestatarilor creşte de la zi la zi, nu spectaculos, dar consistent. În prima zi erau doi, a doua zi 150, a treia zi aproape cinci sute, acum cred că au fost, pe toate colţurile trotuarelor, aproape o mie. Protestatarii cer insistent ca parlamentarii să li se alăture”.
  • A trecut la cele veșnice poeta Constanța Buzea.
  • Pe acest fundal [de sărăcie generală], ceea ce nu îi trebuia președintelui era o nuntă a fiicei sale la care cuvîntul de ordine să fie opulență sfidătoare. O nuntă la care EBA are peste 600 de invitați, în timp ce Chelsea Clinton a avut doar 400. Românii se gîndesc cu groază ce vor pune la iarnă pe masă, dar află, în schimb, că friptura fină se servește inclusiv ”pe pat de dulceață de ceapă roșie”, la nunta EBEI”.
  • Idem: „Ca o picanterie de final, să reamintim cititorilor mai tineri una dintre cele mai mari spălări de bani post-decembriste, operate acum vreun deceniu și jumătate de către interlopul Fane Spoitoru. La botezul fiului acestuia, organizat la restaurantul Casei Poporului cu sute de invitați de mare calibru, inclusiv politicieni de top, invitații erau așteptați la intrare de amfitrioni care le strecurau discret plicuri cu bani gata pregătiți pentru dar, cu motivația susurată la ureche că ”domnii invitați au doar obligația să se simtă bine”. La final, Spoitoru a declarat oficial o sumă uriașă primită drept dar, bani curați, din acel moment, precum lacrima”.
  • Mâncarea de tip fast-food este extrem de procesatăbogată în colesterol şi conţine multe substanţe care afectează sănătatea cerebrală, circulaţia sângelui şi determină chiar o slabă alimentare cu sânge a creierului. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Universitatea Brown, din SUA, coordonaţi de Suzanne de la Monte, care au precizat că aceste grăsimi „rele”, aflate din abundenţă în alimentele de tip fast food, „otrăvesc” creierul, determinând organismul să nu mai producă insulină. Astfel, apare şi predispoziţia la apariţia demenţei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *