Despre dinozauri sau Dispari, din fata mea!…

Spre miezul noptii de ieri un domn civilizat, a intrat la noi, s-a semnat cu numele de Luca Valentino, si-a facut reclama, trimitandu-ne la http://www.rappace.ro/site/ (suntem baieti finuti, totusi… si ne-a placut siteul), nu inainte de a-si baga…, intelegeti dv. ce, in ideile noastre si a ne decreta drept veceuri ale dejectiilor dumnealui.

A primit articolul nostru de aici via messenger, si nu s-a putut abtine ca sa nu ne scrie si sa ne spuna ca a afirma ca credem in Dumnezeu este o ipocrizie.

Acum, dumnealui – pe care il anuntam ca am putea sa ii scriem tot la fel de dinozaurian dupa cum a facut-o dumnealui, dar nu o facem – are dreptate. E o ipocrizie sa spui ca credem in Dumnezeu dupa cum este o ipocrizie sa canti toata ziua hip hop, crezand ca prin asta ajuti oameni sa traiasca mai bine.

E o ipocrizie, da, sa spui ca crezi in Dumnezeu, in masura in care credinta ta nu te implineste si e doar declaratorie. Si eu suspectez de ipocrizie pe hip hoperul care vorbeste de viata de dupa bloc din Berceni sau Pantelimon, dar el locuieste in Cotroceni acum, pentru ca i s-au vandut bine CD-urile.

Daca eu sunt un dinozaur care trebuie sa plec, sa parasesc peisajul iar siteul domnului Valentino ( daca e al lui) promoveaza o muzica pentru oameni sau pentru anumiti oameni este un dinozaur si dumnealui, un om invechit la minte, daca crede ca eu nu pot sa ascult hip hop, manele, muzica lautareasca, rock, muzica clasica sau muzica de balet, orice fel de muzica, alaturi de muzica mea bizantina, pentru ca sunt crestin ortodox, adica ma duc la Biserica sau sunt preot.

Dumnealui crede ca e deschis la minte, ca e sucar, ca e marfa, pentru ca asculta sau canta o muzica underground despre mizeria, hotia, banditismul si lasitatea din societatea noastra si crede ca numai dansul vede toate astea, pe cand ceilalti stau cumva in plop si manaca gutui.

Si mai este dinozaur si pentru un alt motiv: considerand ca blogurile si siteurile de pe net se iau la cearta unele cu altele si ca nu pot convietui, atata timp cat poti sa optezi pentru ce vrei, daca tot vrei sa stai pe net.

Din lumea dumnealui fac parte si eu si din lumea mea face parte si dumnealui. Daca a venit si s-a comportat ca un neam prost, putem sa o facem si noi, dar nu asta este esentialul.

Cand vrei ca cineva sa dispara ca sa vii tu inseamna ca traiesti complexul omului marginal, care nu poate sa fie vizibil, pana cand nu improsca si el cu noroi pe cei cu vizibilitate marita.

La multi ani, domnule Valentino, chiar daca stii sa dracui bine!

Razbunarea crestina e un fel de a o da la pace, daca ma intelegi,adica de a te comporta ca un domn cu baiatul de cartier. Poate ca nu dumneata esti de vina, totusi, ci curentul pe care il respiri.

Oricum, am sa downlaodez de la dv. din site toate melodiile free si am sa le ascult cand am timp, drept razbunare ca stii sa dracui bine si ai o parere proasta despre cei care merg la Biserica.

Peace, brother!

Pr. Drd. Piciorus Dorin Octavian.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *