Aurelian Pavelescu si dezamorsarea enigmei

Interviul domnului Aurelian Pavelescu de la OTV, de pe data de 19 ianuarie 2007. Se stia bomba din ianuarie de la sfarsitul anului 2006. Biletelul era pus in plan. Domnul Pavelescu spune ca 40 de angajati ai serviciilor secrete de la Cotroceniamenajeaza imaginea presedintelui in media.

Suntem intr-un moment de criza politica. Ca in 1998. PSD pune la cale procedura de suspendare a presedintelui. Domnul Bodu a fost concendiat. Premierul va contracara orice atac al presedintelui la nivelul imaginii publice. PSD cere demisia premierului si suspendarea presedintelui. PSD-ul vrea din nou la putere.

Se pun bazele daramarii puterii alese in 2004. Presedintele Basescu este cel care darama actuala putere. Populatia este dezamagita. O greseala imensa a presedintelui.

PSD reclama democratia, dupa ce a fost un partid-stat inainte de 2004. Ii pare rau de promisiunile Aliantei DA, care nu s-au implinit. Domnul Pavelescu regreta ca a facut campanie cu presedintele Basescu.

Iesirea celor de la PIN din Alianta a fost in 2005 un avertisment. Alianta va merge pana in 2008 dar va merge la vale. PNTCD a fost inlaturat de la putere prin actiunile lui Basescu, Valeriu Stoica… PNTCD trebuie sa revina pe scena, spune domnul avocat.

Pr. Drd. Piciorus Dorin Octavian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *