Despre serpilienii inchipuiti

Ma uit din cand in cand, ca sa ma ingrozesc nu de alta, la emisiunea domnului Lorin Ioan Fortuna de la DDTV. Intr-o emisiune spunea ca unul din dumnezeii plantei, lumii, sau al tarii noastre este Mihai Eminescu. Apar serpilieni, vulturieniranguri astrale…in limbajul domnului Fortuna.

Rugaciuni catre divinitati care de care mai socante. Are o teologie si o cosmologie acest domn de te baga in sperieti. Domnul Dan Diaconescu a coalizat cativa oameni de o dubioasa excelenta, care te naucesc cu ce pot debita.

Spune doua lucruri normale si apoi incepe cu cosmogonii gnostice actualizate.

Lupta insa cu masoneria dar…partea esoterica e partea dumnealui. Mantuirea prin iubire este la dumnealui mantuirea prin sexualitate. Oamenii se intrupeaza, sunt avatare.

Hristos este pentru el un avatar al unui zeu, un avatar secundar. Societatea predominant luminoasaEfectul Da Vinci este efectul samantei, al spermei barbatesti.

Mihai Eminescu e omul soim. Toate insemnarile sunt din emisiunea de astazi, 10 februarie 2007. As vrea sa ii cunosc pe oamenii care cred astfel de nebunii. Fata vorbitorului e intotdeauna rosie, flambata.

Emotii toxice. Terapie astrala. Trebuie sa credem in extraterestrii, ne spune el. Toti parazitii nostri sunt efectul civilizatiilor extratereste degradate. Pentru el, Sfantul Pavel e un fals slujitor al lui Dumnezeu, care a marit ilegitim invatatura lui Iisus.

Religia Ortodoxa este pentru el o religie falsa. Nu poti vorbi in numele Sfintilor, ne spune vorbitorul. Domnul Victor Roncea e blocat religios datorita credintei ortodoxe, spune acesta. El ne ajuta sa ne eliberam de credinta ortodoxa.

Alte detalii: Osho e luminos, Stainer a fost serpilian. Platon a fost serpilian. Tot ce bun de la Platon e ca realitatea este o iluzie. Sufletul nu e vesnic. El vine din purgatoriu. Viata vesnica nu este eterna, ci e mai mare decat cea fizica. Toti putem ajunge centre dumnezeiesti. Conduce miscarea civica Mihai Eminescu.

Conducatorii omniversului. Fiecare conducator divin are o partenera principala la nivel divin. Notez si sunt socat de ce poate spune. Femeia trebuie sa isi recapete senzualitatea, sexualitatea, creditul astral. Iubire inseamna sex. Exista doar un Dumnezeu Unul, dar si el are o partenera. Noi facem parte din sistemul creational nr. 4.

Numerologie. Agresorii extraterestrii. Ziua 24 e ziua diavolului. Cercetare esoterica. Societatea goriliana. Dupa 2000 de ani am iesit din varianta nebenefica a lumii. Demiurgul planetei terra. S-a rugat pentru Cuza, spunand ca e mason si vrea sa il izbaveasca de cenzura lui existentiala. Pentru rugaciunea finala trebuie sa ai capital spiritual. Poarta stelara, care se va deschide in curand, va face din Terra o stea pitica de culoare alba.

Ceva mult mai tare decat atat si mai postmodern nu se poate face. Adica poti sa debitezi despre planete, zei, moluste, caracatiti, stele polare pitice si inaltute la infinit si esti un esoteric de prima mana.

Repet: as vrea sa cunosc, pana acum nu s-a apropiat vreunul de mine, pe un adept al acestui om care crede asa ceva. E de-o incredibilitate rara ce aud de la el!

Pr. Drd. Piciorus Dorin Octavian.

3 comments

 • Dl Pr. Drd. Piciorus Dorin Octavian nu stiu daca sunteti chiar profesor doctor, dar nu prea am inteles nimic din ceea ce ati postat mai sus , ma asteptam macar la o opinie sustinuta a ideologiei sau punctului dumneavoastra de vedere, in schimb v-ati rezumat sa citati si sa insirati cuvinte ,scoase din context, fara nici un sens unul . am crezut ca o sa faceti asta in introducere dar ati continuat pana la sfarsit .

  cat despre ideologia crestina ce sa spun , vi se pare ca lumea e perfecta , ca aceasta religie a facut ceva bun pt lume , ca oameni au ajuns la o spiritualitate ridicata , ca nu mai exist razboaie sau foamete. sau vi se pare ca femeia e tratata ca atare in religia crestina? crestinimul este un fel de fast-food religios.

  sa fim seriosi chiar credeti ca babele care vin in biserica crestina ortodoxa au o spiritualitate ridicata , sau sarmani care trec pe la biserica ar mai trece a doua oara daca ar avea bani? eu nu cred. credeti ca viata e un dar atat de iesftin ca sa-ti permita sa-l irosesti izolat de lume in nu stiu ce pestera sau chilie.

  am venit pe pamant sa evoluam sa interactionam unu cu alti si astfel cu toti sa ne intreptam sa un tel comun manturirea. si daca tot veni vorma de mantuire nu vi se pare cam usor sa nu faci nimic , sa traiesti ca un parazit pe pamant si doar sa crezi in Iisus Hristos si gata esti mantuit? nu vreau sa intru in detali despre formarea religiei crestine cum a aparut si cum s-a impus cu forta sabei romane, probabil stiti mai bine .

  as dori daca se posta sa reflectati la ce am scris aici si daca se posta sa si raspundeti la unele din intrebarile care l-am ridicat;

  PS: Dumnezeu v-a ascultat dorinta si ati cunoscut o persoana cu ideologi comune cu ale domnului Fortuna , nu adept pe ca nu e o religie .sper ca sunteti bucuros :).

 • Eu eram cam dezamagita de biserica,pentru ca nu ofera prea multe informatii,declanseaza doar o stare de adoratie in care risti sa iubesti fara discernamint sau frica de uciga-l toaca(dindu-i putere chiar prin frica),cind,de fapt,e doar un hot,care ne fura daca il vedem pe Dumnezeu in stare sa ne lase „incercati”(incercuiti?)=un parinte adevarat nu-si trimite copilul intre infractori,ca sa invete,sa se intareasca,ci il invata din povesti,simulind in cuvinte,dezbatind anumite subiecte ca sa tragi invataturi,nu-l trimite la naiba,asa ca povestea ca diavolul sta cu cartea mortii sa ne treaca in ea e o gogorita,si moartea e tot a lui Iisus,e doar o trecere intr-o alta stare=,dar dupa „discursurile” domnului Lorin Ioan Fortuna,fug fuguta catre iubirea proclamata in biserica,in care cautam principii morale,ca de ce n-ar trebui sa fim,ne arata domnul Lorin.

  Babele care vin in biserica,macar ca ne-au crescut si ne-au imbracat,domnul Lorin ne dezbraca de ceea ce avem prin definitie-haina de iubire,si ne aseaza,stagnant,in forme animalifere.Sabia adevarului e necesara acum ca sa taie din mentalitatea globala ideile nocive.

  Pretinde acest „domn” ca e NAS al natiunii romane.Pe Eminescu l-as vedea nas,pentru domnul Lorin n-am decit o expertiza psihiatrica,pe care nu stiu de ce n-o cer cei care primesc paranormali la tv.Lui Eminescu ii cred calatoriile astrale,acestui domn,nu.Acesta,daca vrea sa lucreze ceva,e destul in agricultura,sa invete intii,in liniste si pace,simbolizarile,pentru ca vad ca in lipsa lor,interpreteaza gresit,ba,mai mult,parca ar lucra pentru diavol,asa de mult ne instiga la ura si degradare.

  Pentru biserica si preoti,care au cel mai mare capital,IUBIREA,care nu e doar sentiment,ci si stiinta care poate construi,deci a coborit in inima CA SA FACA,ii rog sa lase lupta cu diavolul,sa admita o expansiune de constiinta care i-ar indeparta automat de minciunile zapacitoare ale aluia,si ar fi martori la dezlegarea tainelor,asa cum ar fi vrut Iisus sa fie-accesibila stiinta lui pentru TOATA LUMEA,altfel se baga neaveniti si emit ce inteleg ei,,din punctul lor gresit sau rau intentionat de vedere.

  Hai sa nu-l mai credem pe Iisus mort,el ne-a facut doar invitatia sa venim dupa el,nu sa sedem pe loc sa-l asteptam;n-a plecat si vine,ci nu ne-a parasit niciodata,a facut ca cineva mai mare care cheama pe cel mai mic dupa el,sa vina sa vada,sa mearga

 • CONTINUARE:

  sa se convinga;ca-l vom vedea pe norii cerului,simbolic vorbind(in duh si adevar,adica),inseamna ca vom vedea intimplindu-se ori de cite ori CEREM ceva.Vom vedea intimplindu-se direct,sau CUM anume se rezolva,ceea ce e iar un cistig.Dezlegam TAINE.

  Orice gest face parte din stiinta creatiei,sint urme ale Iubirii pe care le avem de inteles.

  Calatorii astrale?O metoda a diavolului sa ne determine sa renuntam la trup,el nu avind vreodata dreptul sa aiba trup(asa e creatia,da,Dumnezeu nu i-a dat trup diavolului,si nici frumos nu cred ca a fost,ar fi fost ascultator de iubire atunci;eu cred ca s-a infiltrat in poveste,stricind-o).

  Daca vom avea revelatii vreodata,sa le avem cind vom fi pregatiti,nu plecam ca prostii,renuntind inainte de vreme la ceea ce avem de priceput.De aici demonizarile,de la plecatul din trup,in visare,a unui suflet care nu era gata(orgoliu,adica,sau mindrie prost inteleasa)Cind omida creste,devine fluture.Atunci e gata.Toate astea le putem invata daca sedem aici,si invatam ce ne e dat,altfel riscam boli psihice.

  Dezvoltarea spirituala merge mina in mina cu vazutul la fata locului,cu intentie benefica.Se numeste verificare.Verificind imginea domnului Lorin,vedem ca are un tic nervos care seamana cu scosul limbii sarpelui(dinsul m-a stirnit).Daca preotii ar mari frecventa de vibratie a perceptiei(vin dupa tine,Doamne),ar disparea minciunica din peisaj,exorcizind totul automat,iar biserica ar fi ceea ce a fost programat sa fie de la inceput-centru de initiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *