Dublu act de conştiinţă

Vom reda în această postare două mărturii despre conştiinţa de a fi om. Am primit emailul de mai jos de la un cetăţean american, prin care acesta îşi arătă mulţumirea faţă de ţara noastră, pentru că un concetăţean al nostru a salvat pe tinerii atacaţi ieri de către un necunoscut.

Mesajul primit

deb
• Offline
• deborah pallas, F, Florida US

Sent To: Father Dorin

Father Dorin Blessings to you

I wanted to write you to let you know there was a terrible shooting incident here in U.S. and a man who was a professor from Romania, Prof Librescui is considered a hero in our country. He barracaded the door so more people would not be killed. 32 people have died from this 23 year old gunman. I was not sure if you knew about this but would like for you to pray for the Professor who risked his life to save others.My prayers are to his family as well as those that were killed and injured.

Thank you and Bless you

Deb

………………..

Eu laud deopotrivă conştiinţa românului care a scăpat pe oameni de la moarte, cât şi conştiinţa cetăţeanului american, care îi spune unui necunoscut, din România, că e recunoscător pentru un alt om născut aici.

Dumneavoastră ce credeţi? Nu avem destule de învăţat despre recunoştinţă de la un om necunoscut, de la Deb? Oare şi noi ne vom ruga pentru Deb pentru că este un om care vorbeşte de bine de România?

Poate că îi triteţi şi dv. un mesaj, eu i-am trimis un mesaj privat, ca să ne arătăm recunoştinţa faţă de un om recunoscător. Oare nu trebuie să fie ortodocşii recunoscători?

Pr. Dorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.