M-am gândit să protestez "altfel": paste-ist.

Solicit un răspuns din partea dv. şi mai ales din partea colegilor bloggări ortodocşi. VOI PROTESTA timp de o săptămână în următorul fel: la un articol scris de către noi, voi copia câte 10 postări de la oricare blogăr ortodox, care ia texte integrale de la alţi teologi şi de la Sfinţii Părinţi şi nu face nici un comentariu la ele şi le voi pune la noi pe blog, fără nicio citaţie de unde le-am luat.

Protestul nostru este îndreptat împotriva acelora care confundă munca cu hoţia şi Teologia cu strategia paste in our blog.

Nu ar trebui să se supere niciunul din cauza protestului meu dacă a fura de la altul, a prelua sau a-ţi impropria ceva, fără niciun efort e un lucru… normal.

În funcţie de feed back-urile dv. voi lua o decizie.

Este legitim un astfel de protest?

Pr. Drd. Picioruş Dorin Octavian.

4 comentarii la „M-am gândit să protestez "altfel": paste-ist.”

  1. Traduc problema în termeni laici: ce mă fac cu tâlharii ăştia de copii şi adulţi ce dau năvală la cireşul meu de mai din poartă ( o imagine apare pe blogul meu http://web.clicknet.ro/networks/blogger1.htm )?
    Aplic o lecţie de la muselimi: dacă omul ia şi bagă fructul în gură tac mâlc. E flămânând. Ia o mână şi se duce zâmbind, îi zâmbesc şi eu, dă să rupă, dau şi eu cu ce am la îndemână. Vine în hoardă la furat, la lege cu ei.
    Blogul este un jurnal propriu vizibil în spaţiul public. Eu îmi adaug şi propriile comentarii, şi notiţe de pe alte bloguri, un mod de a învăţa ceva. Cel care copie fără banala citare a sursei este ori un învăţăcel ori un puturos. Apă a te băga în lăturile lenei însemnă, pentru mine, a-ţi asuma riscul de a te mânca porcii.
    Deşi, fie vorba între noi, succes comercial au indivizii de tip copy – paste fără scrupule.

  2. Inutil. Mai bine faci o pagină în care să-i linkuieşti pe toţi cei care îţi fură textele şi îţi încalcă copyrightul. Pe măsură ce se îndreaptă, îi scoţi de pe listă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.