Intuitext vă invită la Târgul de carte Bookfest 2007

Acest mesaj l-am primti acum câteva clipe prin email:

INTUITEXT, liderul pieţei româneşti de software educaţional vă invită în perioada 6 – 10 iunie 2007 la Târgul de Carte Bookfest la Romexpo, Pavilionul central.

Standul INTUITEXT este poziţionat pe nivelul 1, la standul 205 (a se vedea imaginea ataşată), unde vă aşteaptă o mulţime de surprize interactive, multe concursuri cu premii educaţionale.

Vă asteptăm la standul INTUITEXT pentru a testa şi achiziţiona cele mai moderne şi apreciate produse de software educaţional, la preţuri promoţionale doar pe perioada târgului.

În premieră pe piaţa românească, produsele educaţionale Intuitext au fost dezvoltate în conformitate cu programa şcolară în vigoare şi îşi propun promovarea unui învăţământ modern, de calitate, orientat mai puţin spre reţinerea mecanică de informaţii şi mai mult spre formarea de competenţe.

NOU! Geografika – România Interactivă vă aşteaptă la Bookfest pentru a deveni cel mai util ghid în învăţarea pentru Testele Naţionale, Bacalaureat sau tezele de geografie.

Fiţi de nota 10! Veniţi cu cât mai mulţi elevi şi părinţi la standul Intuitext şi câştigaţi pe loc un premiu din partea noastră. În plus, vă aşteptăm să participaţi la tombolă, la concursuri, să încercaţi gratuit produsele educaţionale interactive şi să vă distraţi alături de elevii dumneavoastră.

amplasare stand Intuitext

Pentru mai multe detalii despre Târgul de Carte Bookfest, accesaţi pagina web: www.bookfest.ro

Detalii suplimentare despre produsele şi promoţiile Intuitext puteţi afla de pe site-ul nostru: www.intuitext.ro

………………

Pr. Dorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *