La mulţi ani şi căsătorie fericită în continuare !

Dorim acestei familii ortodoxe să aibă o Ilincă frumoasă şi silitoare la şcoală, o Teodoră care să se nască cu pace şi  o Irină iubitoare şi ascultătoare faţă de  soţul ei [necunoscut la nume] care să ajungă la adânci bătrâneţi binecuvântate de Dumnezeu, cu bucurie şi pace în suflet, că aşa vrea Dumnezeu să bucure pe cei ce iubesc podoaba casei Sale.

 Pr. Dorin şi Psa. Gianina.

8 comentarii la „La mulţi ani şi căsătorie fericită în continuare !”

 1. Va multumim mult pentru surpriza si pentru urari :),ne-ati facut o mare bucurie. Numele sotului e Nicolaie, de aceea ne-am cununat la o biserica cu hramul Sfantului, si il avem ca ocrotitor al familiei.

 2. Şi noi ne bucurăm de dv., şi, poate, pe viitor, vom comunica, ne vom comenta şi ne vom recunoaşte mai mult unul pe altul. Nu numai noi cu dv., ci noi cu toată lumea.

  Vă aşteptăm fotografiile cu Teodora, însă, ştim, e greu să o luaţi de la capăt cu spălatul şi cu nedormitul.

  Să aveţi har mult şi putere multă, şi răbdare şi mai multă.

  Pentru că blogul nostru a fost iniţiat pe 6 decembrie 2006, se pare că şi noi avem pe Dumnezeiescul Nicolae ca patron.

  Vă mulţumim mult şi suntem cititorii dv!

 3. Doamnă Irina, se vede treaba că nu am născut niciodată şi nu ştiu cum stau lucrurile. Însă ideea aceasta e foarte bună de scris.

  Aţi putea să scrieţi la dv. pe blog, după experienţa pe care o aveţi, ce înseamnă legătura de inimă dintre dv. şi pruncul din pântecele dv. şi apoi, dintre dv. şi copilul din afara trupului dv., care creşte mare şi câteodată şi obraznic.

  Reflecţii de acest tip ajută pe aspirantele la a fi mame cât şi pe mame. Am văzut pe diverse forumuri maternale româneşti că se discuta intens acest lucru.

  Dv., din punctul de vedere al femeii ortodoxe puteţi vorbi despre impactul muzicii bisericeşti, a slujbelor, a împărtăşirii etc. asupra copilului din pântece.

 4. parinte, va rog sa ma tutuiti,si sa-mi permiteti sa fac la fel(v-am scris asta si pe blogul meu)

  constatarea facuta mai sus nu e din experienta(inca ),e din ceea ce am observat la prietenele care deja au doi-trei-patru copii.Oricum, ceva ce am simtit avand-o doar pe Ilinca- cine are doar un copil e un om sarac

 5. Doamnă Irina eu nu am niciunul al meu, dar am mulţi copiii duhovniceşti.

  Şi, cu toate astea tot sărac mă simt. Se pare că şi eu doresc mai mulţi copii duhovniceşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.