Colocviul internaţional: „Şi noi ştim să comentăm decent!” [15 septembrie-15 octombrie 2007]

Teologie pentru azi_1189848702484 -

Avem deosebita onoare să vă anunţăm deschiderea colocviului internaţional al comentatorilor şi al comentariului decent în sistem blog, căruia Teologie pentru azi îi va fi gazdă începând de astăzi, 15 septembrie 2007.

Cu alte cuvinte, până la data de 15 octombrie 2007, timp de o lună de zile, blogul nostru va avea porţile deschise pentru mesaje decente, fără moderarea noastră, mesaje care vor ajunge instant şi vor reprezenta profilul dv. duhovnicesc, intelectual, moral, social…

E o provocare pentru noi acest colocviu şi este un moment, credem noi, destul de prielnic pentru fiecare, pentru a dovedi că oamenii, indiferent de ce credinţă, apartenenţă politică, nivel cultural sau social au, pot comunica pentru că vor să comunice.

Aşadar e o masă planetară online pentru oricine crede că are ceva de spus pe orice temă. Nu noi impunem o temă ci vom găsi teme în timp ce discutăm, în timp ce participăm la dialog.

Această postare e o punere în temă cu această iniţiativă a noastră. Ei îi va urma secţiuni distincte, având specificarea faptului că acolo se poate comenta, că acolo se poate dialoga pe teme propuse chiar de către dv., în cadrul acestui colocviu.

Colloquium [lat.]= conversaţie, discuţie

Colocviul va fi un program separat în cadrul blogului nostru. Comentariile la această secţiune nu împiedică pe cei care vor dori să comenteze orice alt articol al nostru de pe blog, să dea curs intenţiei lor.

Dumnezeu să binecuvinteze pe cei care vor da curs acestei invitaţii şi fie ca,

fiecare dintre noi, să înveţe de la celălalt lucrul fundamental care lui îi lipseşte!

Pr. Dorin şi Psa. Gianina Picioruş

Un comentariu la „Colocviul internaţional: „Şi noi ştim să comentăm decent!” [15 septembrie-15 octombrie 2007]”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.