„Apologetul echilibrului” dă o nouă dovadă de conştiinţă

În urma postării poziţiei personale a domnului Marius, din articolul Un apologet al echilibrului, am primit următorul mesaj:

Marius <artifex55@yahoo.com> wrote:

Parinte Dorin, am citit asta-seara cu surprindere postarea dvs ‘Un apologet al echilibrului’ unde redati o parere dea mea de pe o lista de discutii. Nu stiu ce sa zic, nu m-am asteptat ca randurile mele sa merite o asemenea atentie. Oricum, va multumesc pt apreciere. Spor mai departe cu blogul caci sintem destule persoane care ne folosim de el. Doamne-ajuta!

 

Domnule Marius,

bucuria noastra a fost si mai mare decat surprinderea dv. Nu pentru ca ne-ati luat apararea, ci pentru ca, in dv., am intalnit un om de constiinta care a vorbit impreuna cu constiinta lui si nu fara ea. Ne bucuram ca sunteti unul dintre cititorii nostri si pe dv., si pe toti cati ne citesc, va invitam la colocviul international al comentariului decent, ale carui lucrari le-ati vazut pe pagina noastra, unde dorim sa ne cunoastem si mai bine si sa dam marturia experientei noastre mai degraba decat a citirilor noastre. Suntem chemati sa dam marturia contiintei noastre pentru intarirea noastra dar si pentru o reala cunoastere a noastra de catre cei din afara Bisericii.

 

Nadajduim sa fiti prezent, in limita timpului dv. liber, si sa ne bucuram de prezenta dv. de spirit, de agilitatea si concretetea de constiinta de care dati dovada.

Nevrednicul preot Dorin,
Bucuresti,
17 septembrie 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *