Bucuria mea eşti Tu!

The image “http://www.sveti-pantelejmon.com/Isus%20Hristos%203,1.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

Dacă putem spune acest lucru atunci nu suntem ai lumii, ci suntem ucenicii Lui, ai Celui ce ne mântuieşte pe noi. Dacă ne putem bucura de El, înseamnă că ne-am pus toată bucuria în El, pentru că bucuria noastră a venit în întregime de la El. Şi e adevărat: bucuria nu vine de la oameni ci de la Dumnezeu!

Adevărata bucurie e dar, e un dar dumnezeiesc. Însă dacă putem să spunem: Bucuria mea eşti Tu, Doamne!, atunci e semn că în viaţa noastră am făcut voia Lui mai degrabă decât să facem fapte de ochii oamenilor.

Vieţuirea creştină e o viaţă străină de tabieturile lumii păcătoase. Cel care încearcă să spună că poate să fie în două luntre se înşală. Cine se bucură de Dumnezeu nu se poate bucura de păcat, de minciună, de fărădelege.

Cine se bucură de Dumnezeu se bucură de adevăr, de dreptate şi de sfinţenie. Cine vede numai în El viaţa are viaţă din belşug, chiar dacă e sărac, chiar dacă e nedreptăţit de oameni, chiar dacă e singur.

Cine poate spune că numai în Dumnezeu are iubirea e un om fericit, e un om dumnezeiesc, pentru că a aflat adevărata bucurie, care nu se va lua de la noi.

Bucuria mea eşti Tu, Domnul şi Dumnezeul meu! Îţi mulţumesc Ţie pentru toate minunile cele prea mari din viaţa mea, pentru bunătatea Ta cea mare, pentru iertarea şi mila Ta copleşitoare. Îţi mulţumesc Ţie pentru toate! Îţi mulţumesc că Tu, de învierea Ta, ne bucuri pe noi cu bucurie negrăită şi ne faci plini de nădejde.

Dumnezeu să vă umple cu harul Său!

Hristos a înviat!

Pr. Drd. Picioruş Dorin Octavian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.