Dă un leu pentru byte-ul tau… de Ortodoxie!

cooltext46904868.jpg

Doamne ajuta!

Va scriu acum, din pacate, nu pentru a va informa de aparitia unor noi materiale pe site ci pentru a va cere ajutorul.

Ieri, din vina mea, am gresit niste setari in meniul de administrare a domeniului misiune-ortodoxa.ro si am pierdut definitiv tot contul de gazduire (fisiere, baza de date, adrese de email, conturi membri etc.). S-au pierdut peste 60 GB de materiale ortodoxe si datele de autentificare a peste 2000 de membri, printre care va numarati si dvs.

Pentru a restaura continutul site-ului, echipa de suport tehnic de la www.godaddy.com cere o taxa de 150 USD.

Banii pentru gazduirea site-ului veneau pana acum din reclame Google Adsense (acele reclame care uneori deranjau cand navigati pe site si pe care cand dadeati click intrau cativa centi in cont), dar acesti bani nu pot acoperi acum aceasta taxa.

Din acest motiv va cer sa faceti o donatie, cat de mica, pentru a putea duce mai departe acest site. Din motive de minima securitate, nu voi face publice datele contului unde se pot primi banii. Cei care doresc sa ajute, ii rog sa raspunda cu un email la adresa contact@mariusc.name.

Va multumesc,

Marius Carneala,

administrator

PS: nu va pot scrie de pe adresa webmaster@misiune-ortodoxa.ro pentru ca nici aceasta nu mai exista. Va scriu de pe adresa personala.

……….

Psa. Gianina.

2 comentarii la „Dă un leu pentru byte-ul tau… de Ortodoxie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.