Ce mă bucur că sunt prost!

http://www.oldengine.org/members/rotigel/Im_Stupid/Im_stupid.jpg

Am aşa o bucurie că sunt prost…de nu vă pot spune! Dacă aş fi fost puţin mai răsărit, s-ar fi cerut mai multe de la mine…Dar dacă sunt prost, sunt frasin de prost, nu pot să am vreo speranţă de ameliorare, nu?! Apropo: am uitat să mă şi prezint. Dar ce contează până la urmă un nume? O biografie se poate rescrie la nervi, se poate asambla la zâmbet…şi poate fi fidelă cu cele mai bune vise ale tale. Dar tu…să nu fi deloc …tu.

Adică eu…Da, sunt teribil de prost. Nu ştiu ce să mă fac, pentru că sunt prost de bubui, de claxonez. Tot ce vreau să fac…nu le mai fac. De ce nu le mai fac? Pentru că îmi trece cheful repede de ele. Le las aşa…în coadă de morcov şi nu le mai fac.

Se supără cineva că nu le mai fac?! Se supără cineva că mor prost?!! Şi dacă aş muri genial, ce? Chiar aşa?!!! Tot o varză…Mai bine să rămân aşa cum sunt eu, cum m-am creat eu. Să nu mi se ceară nimic în plus, să fiu nesimţit, tocsun, tembel…drăcos…Că atunci când eşti prost…eşti prost şi gata…Nu îţi trebuie şcoală să fii prost.

Am auzit că numai când eşti mai deştept ţi se cere să fii competitiv. Dar dacă eşti prost, poţi să fii şi surd, şi mut, şi dulău…Pe cine interesează că tu eşti dulău, nu?! Ţi se spune că nu ştii să mănânci, că nu ştii să te exprimi, că nu ai niciun Dumnezeu, că eşti un nemernic… Şi ce dacă sunt prost?! Dacă am bani…şi sunt prost, nu merge?

Eu cred că merge…Iar am uitat să mă pronunţ. Adică să-mi pronunţ numele. Şi dacă mi l-aş spune ce ar fi? Că dacă sunt prost, şi am şi bani, şi arăt şi bine…ce mai contează numele? Şi dacă am vreun nume contează? Eu cred că nu contează să ai vreun nume…ci să fii prost…dar şmecher.

Adică să nu ai studii, să fii prost…dar să ai bani. Şi dacă ai bani…nu poţi fi prost? Dar de ce tot mă fac prost…pe mine care sunt şmecher?! Eu nu sufăr de complexul de autoeducare ca alţii. Eu sunt aşa cum sunt eu, cum au fost şi părinţii mei…şi eu nu vreau să mă schimb. Am oroare de schimbare, de faptul de a mă schimba…

Eu nu vreau să fiu genial. Eu vreau să fiu prost!

Nu se poate să mă lăsaţi aşa?!

Nu se poate să mă lăsaţi…?!!

Nu se poate?!!!

Eu cred, totuşi, că e mai bine să fii prost…Consumi mai puţină energie, nu mai râde lumea de tine că nu ştii ultimele studii în materie, că nu ştii să vorbeşti de 30 de ori mai multe limbi străine de cât cunoşti, că nu poţi să…zbori. Eu zic că e mai bine prost…La revedere…şi hai, pa!

Anonimu, fraiere!

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *