Scrisoare de… discriminare

Stimate domnule Dorin, zis şi Bastrixe,

după ce m-aţi ponegrit în chip şi fel, eu fiind un fair-play cu dv., după ce pe scumpul meu Naum l-aţi învăţat să nu fie ca mine, un îngâmfat al emoţiilor, acum, la sfârşit de octombrie, când îmi mâncam şi eu pensia neindexată de blogger…v-aţi luat de întreaga mea familie.

Adică cum v-aţi permis să puneţi familia mea, adică pe mine, pe soţia şi copiii mei deasupra domnului Patapievici, în Flickr-ul dv., discriminându-mă pentru a nu ştiu câta oară şi maltratându-mi imaginea de om nepătat. Adică acolo, unde odinioară au curs tot felul de imagini sordide, destrăbălate, aiuritoare, după cum văd că este şi cea fratelui Iosif Ţon, de care noi ne-am disociat public.

Adică nu vă e ruşine, chiar aşa?! Dv. credeţi că nu o să vă dau în judecată mâine, la prima oră, înainte de cântatul cocoşilor, pentru că…mă băgaţi prea mult în seamă?! Eu nu vreau să fiu băgat în seamă! Pe mine mă enervează cei care mă laudă, deopotrivă cu cei care îmi dau peste nas cu contrabasul.

Cum aţi putut să vedeţi cu ochi buni familia noastră? Eu am o mare râcă pe ortodocşi şi pe unde îi prind îmi vine să îi iau la şuturi. Dar mă abţin…cu greu, şi le vorbesc din preaplinul inimii mele, din cunoştinţele mele de la Oxford, din conştiinţa mea de familist, de om al patriei, de pastor renumit, de evanghelizator a jumătate din Europa, Africa şi Asia şi locuitor al acestei planete, numită…proiectul terra 2.

De aceea, până când nu o să vin cu poliţia, jandarmeria şi securitatea statului peste dv., pentru că mi-aţi încălcat dreptul de autor, băgându-mă în seamă, nu o să vă potoliţi! Vă cer respectuos, în numele conştiinţei de exprimare publică, să mă ştergeţi din Flickerul dv., pentru că este o ofensă ca fotografia noastră să se ortodoxizeze prea mult pe blogul dv., care şi aşa nu are rating ca al meu.

Că blogul meu, adică acesta, are rating şi când eu am ieşit la pensie ca blogger. Pentru că prietenii mei vin şi recitesc articolele mele, cele cu miile şi îşi recitesc comentariile lor cele cu zecile de mii şi se bucură, că eu, singurul blogger baptist, pocăit cum ziceţi dv., a avut un asemenea succes de piaţă. E drept, noi ne citim şi ne comentăm numai între noi…dar v-am făcut nu?!

Şi apropos…Nu am venit la comentariul decent pe care dv. l-aţi iniţiat, şi am dat-o cu…şi noi suntem normali…pentru că nouă ne place anormalitatea. Nouă ne place numai ghetoul nostru. Şi când cineva se dă mai cu tupeu la noi, noi intrăm fiecare în pătrăţica noastră, de unde La Pătrăţosu, pentru că eu am un pătrăţoi şi nu o pătrăţică… şi scheunăm acolo.

Luaţi aminte la cuvintele mele de avertizare! Vă vom da în judecată pentru laude nepretinse, pentru afirmaţii binevoitoare la adresa noastră.

Fratele CMD,

ora 4 dimineaţa,

25 oct. 2007,

Oradea.

Un comentariu la „Scrisoare de… discriminare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.