Stropi de emoţie [ 25 oct. 2007]

http://fast.mediamatic.nl/f/rqqp/image/2679-465-665.png

Adică, bloggerul e omul care scrie…în virtualul real!

Noua sintagmă din titlu e un alt fel de Pachet de atenţie. Dacă în atenţie la pachet privim mai extins lucrurile…în Stropi de emoţie…vom avea ochi de blogger pentru bloggeri. Adică, atenţie mărită pe cine vizăm, de ce, până unde…publicitate şi încondeiere, zicere şi…pantomimă.

Calupul de astăzi îl începem cu pastorul Aurel Mateescu, care, ne somează de ceva timp să ne luăm şi de el, nu numai de cmd-işti. În articolul său despre circulaţia informaţiilor pe net, Aurel se ia de Cruceru, arţar şi AC-ul. Astăzi ne-a lovit cu un ping la : cum ajungi în topul bloggărilor. Acum câteva zile a vrut să ne dea replica d-lui Ţon către Cruceru să o publicăm…dar nu am luat-o. Peste 3 zile [?] a luat-o Cruceru de la el şi a publicat-o şi…vraişte de comentarii, frate!

Articolul de ieri, cu semnul crucii în cartoful franţuzesc, a fost preluat de d-l Daniel Todoran-Rareş în blogspot-ul său şi din Octavian am ajuns Octaviana, dar şi pe ştirile locale din Bucureşti. Mulţumim amândurora încă odată.

D-f profesor de engleză CL dă la peşte. Are momeală, undiţă…iar heleşteul este BOR-ul din Moldova. Scris puţin, rating mult! Mulţumim elevilor săi care îl votează la greu!/Doamna preoteasă vă invită la două articole pe ziua asta: Să ne recunoaştem Părinţii! şi Frumuseţe. Adică, unele preotese, pe lângă făcut mâncare, spălat şi curăţenie… mai ştiu şi să scrie./ Adamaica e din Craiova?…Scrie despre zilele Craiovei şi excese. Salutare, domnişoară!/

Deşi nu s-ar fi zice că Cei care zâmbeşte…citeşte, nu este aşa! David Off al nostru, cu leapşă şi fără leapşă [este enervant obiceiul ăsta pueril pe 100 ro. al nostru!]…citeşte la greu. Bravo lui! / De la d-l Florin Stoica, ceva mai vechi, de pe 20 oct., despre ce trebuie să ştie bloggărul creştin despre oamenii care îl citesc. Mulţumim pentru link!/ Celebrul Gheorghe S., alias Gramo [Conceptul e american, dar e altă poveste. O ştie şi dumnealui], care a început o politică de gonflare acerbă a ratingului său, după ce 11-13 ani a scris la rating jos [600.000 de mii în atâţia ani mi se pare năucitor de puţin]…vede viruşii Patriarhiei./

În noul look al CMD-ului, foto 2 este Al Capone Reloaded. Nouă ne place de fratele D., chiar dacă dv. aveţi o altă părere! Să nu vă luaţi de el! Vă rog frumos. Vă dă în judecată pe toţi…/ Proclet se ia de sclipiciul blogurilor. Adică poţi să scrii despre orice…dar până unde?/ Dan Camen dezvoltă chestiunea zborului lui Ramana din ştirile de ieri şi ajunge la singura concluzie valabilă din punctul de vedere al unui ortodox./

Warsong, pe care l-am enervat ieri, şi care scrie numai cu litere mici la început de rând…îi arde de limbaj obscen pe teme religioase. Adică, frate, omul are să ne spună cum e cu…/Antiteze, în noul format [adică fosta Grupare Aproape care nu a existat niciodată] rupe…tăcerea cu Anthony Quinn. Îi dorim succes singurului master al blogului!/ Urletul poporului zice că ar exista o legătură între Bush şi Vadim; o legătură, adică o similitudine, adică o potriveală; ceva în comun adică./ Kro$$fire: despre oameni urâţi şi felii de viaţă./

Atât pentru azi. E prima dată…Să nu o lungim prea mult!

Publicitatea e pe gratis, aşa că…drept la replică nu există!

Sau există?!…

Pr. Dorin.

7 comments

 • cum ai tras tu concluzia ca „cei care zambeste” nu citeste?
  serios, sunt foarte curios cum ai tras aceasta concluzie.

 • M-am luat după subiectele tale, dragă David, şi credeam că eşti doar cancanist.

  Dacă mai şi citeşti şi ne mai şi înspăimânţi cu mai mult bun simţ, la o adică, pe ici pe colo, atunci lucrurile sunt beton, vere!

  Mie îmi place stilul tău dar conţinutul e prea simpluţ, prea suav, înţelegi?

  Asta e părerea mea şi nu trebuie să o iei în calcul!

  Tu fă ce ştii mai bine!

 • Multumesc de link – la mine genul ala de articole ”scapa” odata la trei luni pentru ca evit sa scriu despre mine.

  Despre Gramo : El are blogul facut cu o luna inaintea mea insa a adaugat o serie de insemnari facute pe alte site-uri sau scrise in jurnalul personal cu date vechi => arhiva blogului. Blogul lui Gramo are cam un an si cateva luni, nu 11 🙂 . Din punct de vedere al insemnarilor, el a mers cu stacheta jos mutla vreme pana a prins o serie de taguri si accesari prin motoare de cautare. Nu spun, la inceput imi placea contintul blogului sau care s-a depreciat treptat in calitate.

  Majoritatea blogeilor si-au aruncat acolo o arhiva. Un exemplu ar fi ”bloggerul” Mircea Geoana care a inceput blogul in august cu o arhiva din mai =))

  P.S : Pot confirma prin mail comentariul. Nu am imagine pentru ca scriu de la job.

 • mda..asa m`au invatat parintii: sa nu faci ce face popa.mai ales daca are haifaiv.

 • Mulţumim pentru informaţie Krossfire! Şi noi care credeam că domnul Gramo este muşchiulos la culme…

  Adică pune acolo pagini separate şi induce lumea în eroare/oroare…dându-ne să credem că e de ani de zile în wordpress, adică de prin 1993-1994 [?!].

  Deci şi dv. vedeţi cum se autovotează domnii de pe primele locuri.

  Înţelegem că ajungi odată, de două ori…dacă nu s-ar vota oamenii la greu…Dar să stai pe primul loc în primii 100, cu trei poze şi trei fraze…asta miroase a prost gust.

 • David tată, gândeşte cu capul tău, cu conştiinţa ta! Dacă ai conştiinţă şi bun simţ cred că ştii ce să alegi…

 • mi`ai dat accept friend request pe haifaiv?..sa moara prietenii mei de invidie ca am prieten un popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *