Articol dedicat nouă de Ovidiu-17 ani care ţi-o zice pe toate felurile, frate! [Interzis sub 18 ani]

“Academicienii se intreba cine-i acest copil teribil
Ce-ataca insistent sistemul vorbind flexibil.
Incredibil de inteligent si inteligibil,
Incredibil de rezistent si irezistibil.”

Biserica mă-tii

Nu am nimic cu mama ta. O respect, deoarece şi eu ţin ca mama mea să fie respectată. Biserica mă-tii e o curvă. După cum înţelegi, am ceva cu biserica mamei tale, dacă nu înţelegi îţi mai zic odată şi te rog apoi să închizi fereastra şi să nu mai intri niciodată pe blogul ăsta, că nu am nevoie de vizitele tale. Biserica mă-tii e o curvă! Acum apasă pe x.

Eu stau în centrul oraşului, lângă mine este o biserică, iar lângă un parc. Din acest parc mai văd încă 4 turle de biserică. Numai în cartierul meu sunt 9 biserici şi o mănăstire.Foarte bine, zic. În vârful târgului se construieşte o mare catedrală. Foarte bine, zic, popilor băgaţi banii în construcţii de lăcaşe de cult că ştim foarte bine că şi vila din cartierul rezistenţial e construită cu termopane şi cărămidă sfinţită.

Lucram ca şi chelner la un restaurant şi într-o zi s-a adunat o adunătură de popi. Maşinile lor într-adevăr arătau umilinţă şi ne dădeau un bun exemplu că materialismul este dăunător. Unul avea o talangă de cruce la gât, că am vrut să-i iau un autograf că după bling-bling semăna a Snoop Dog. Şi tu o să spui acum: ” păi da, dar nu stii vorba aia că ” să faci ce zice popa, nu să faci ce face el””, eu îţi spun că spui prost, ceva de genul că: ” eu îl pup în cur pe popă, râmân cu Dacia, nu o să fac să am şi eu BMW. Sau o să mai zici: ” vai băiatule, dar nu toţi sunt aşa, uite, părintele de la min..” Amigo, mă laşi să-mi trăiesc copilăria în linişte?

Biserica e curva care se linge lasciv cu politica şi se fute cu giganţii economici. Şi să mă contrazică Popa Pius. Biserica s-a ocupat întotdeauna cu orice altceva decât de Dumnezeu. Suntem scufundaţi în tradiţiii, în câcaturi de obiceiuri, avem 3 milioane de sfinţi. Dacă Ştefan cel Mare a ajuns sfânt, când cronicarii au spus despre el ca era un beţiv ( nu îi contest calităţile de războinic), îî plăcea petreceriile şi femeile (era un mare curvar), rezultă potrivit Bisericii că orgiile sunt sfinte şi că discotecile şi cluburile sunt lăcaşe de cult. Şi un imbecil o să zică: “da mă, da el a construit o grămadă de mănăstiri” Băi, ciufutule, a pus mâna pe o cărămidă pentru ridicarea unei mănăstiri? Vai de mine, avea cumva conştiinţa încărcată (de la atâtea omoruri) de a dat ordin să se construiască atâtea biserici?

Vai, dar nu se poate, Jiji este reîncarnarea lui Ştefan cel Mare şi Sfânt şi nu ştim noi? Apoi doctrina bisericii, doctrina bisericii este la rândul ei o curvă, deoarece în proporţia cea mai mare nu se bazează pe Biblie. Dacă este ” un singur Dumnezeu” şi “numai lui sa te închini” atunci ce-s cu toţi sfinţii şi icoane pline de bacterii? Dacă cel mai bun prieten al tău ar fi ucis cu un pistol, tu ţi-ai pune pe perete pistolul? Ţi-ai pune la gât miniaturi ale armei? Ai face din pistol un simbol protector şi te-ai închina lui ?

Ai face machete din cadavrul prietenului tău împuşcat în cap şi le-ai pune peste tot în lume, la răsCruci de drumuri? Voi chiar nu vedeţi că sunteţi proşti, orbi şi înghiţi-ţi diareea Bisericii? Şi mai faceţi şi cruce? Penibililor! Şi o să vină un imbecil şi o să-mi zică: ” da nu e aşa că nu îl poţi să spui că Isus e ca un prieten”. Băi, nătărăule, indiferent de om nu-l poţi reprezenta în cea mai josnică postură plin de sânge şi biciuit şi să-l pui la colţ de stradă. Dar pe Isus , fiul lui Dumnezeu?

Dacă ai vrea să faci un copil, înainte să se nască, ai cumpăra un cuptor şi ai zice: “uite, când o să greşească Cristinuca noastră o băgăm în cuptor să ardă!” Băi orbule, cum poţi să spui de Dumnezeu că o să te chinuie veşnic dacă păcătuieşti, când noi suntem copii lui şi principala lui calitate e iubirea şi ne-a creat din iubire? Cum poţi să insinuezi că ar fi creat un loc cu foc veşnic? Biserica bagă frica în noi, în încercarea de a ne manipula, dar pula că pe mine nu mă manipulează. Dacă Dumnezeu m-a înzestrat cu logică, de ce Biserica are doar doctrine ilogice? De ce nu îmi poate răspunde Biserica la o întrebare simplă: care este scopul vieţii? De ce Biserica sfinţeşte trupele să ucidă?

Cum poţi avea încredere într-o instituţie ce clar nu e mijlocitorul către Dumnezeu ci către Satan? Şi să te mai miri că sunt tot mai mulţi atei, sau dacă nu sunt atei dar îi intrebi cine este Dumnezeu se uită gânditori la tine. e şi normal, când religia vorbeşte despre virtuţi, definiţii, mântuiri, teorii, taine, nimic clar şi numai nu de Dumnezeu. Pfai.

Cum am putut să omit tainele? Dumnezeu este un Dumnezeu al întunericului de ne ţine în taine şi întuneric? Taina ” Sfintei Treimi”: cum pot sa spun ca eu sunt acelaşi cu taică-miu şi taică-miu e acelaşi cu mine? Şi un imbecil o să-mi spună: ” bine dar ştii, nu poţi să te compari cu Dumnezeu.” Băi, prietene, nu ne-a făcut Dumnezeu după chipul şi asemănarea lui? Vezi că eşti prost? Şi să vină alt limitat şi o să-mi zică: ” în religia mea m-am născut în religia mea mor.” Eu îţi zic un nimic, special: te-ai născut dintr-o târfă, mănânci fecalele târfei , mori în târfă.

Studiaţi Biblia, o să vă elibereze.

………………………….

Ne cerem scuze că nu am cenzurat niciun cuvânt din articolul rebel şi revanşard al tânărului născut în 1989 şi care nu are nimic din frumuseţea celor care au murit, pentru idealuri dumnezeieşti, în 1989.

Acesta e modul nostru de a arăta, celor care nu au bun simţ, că e uşor să fii bădăran, dar mai greu e să fii băgat în seamă pentru că emani ceva frumuseţe.

Însă, trebuie să fiţi atenţi la grafie: Ovidiu-17 ani al nostru e fratele Ovidiu, pentru că are…o grafie neoprotestantă. Între prietenele de blog se află şi Adelix, o credincioasă adventă şi, când am zis ceva de Adelix…a sărit Ovidiu, care mi-a zis-o, frate! Deci e un articol teologic din tabăra neoprotestantă. Astfel de mesaje apar adesea pe burtierele televiziunilor, ori de câte ori există un subiect care vizează Biserica Ortodoxă Română.

Adică avem faţa ascunsă a neoprotestantismului revanşard din România, care nu are luptă cu dracii, nu au regrete pentru păcate…dar au, întotdeauna, un singur adversar…BOR-ul? Eu cred că da. Tocmai de aceea, acest articol, cu toate asperităţile sale, ar trebui să îl învăţaţi pe de rost, pentru că e o mentalitate de gang din gangurile neoprotestantismului aciuat pe la noi.

Pr. Dorin.

17 comentarii la „Articol dedicat nouă de Ovidiu-17 ani care ţi-o zice pe toate felurile, frate! [Interzis sub 18 ani]”

 1. Ai zis-o, nu?! Ne-ai desfiinţat şi noi murim de frică, nu?!

  Păcat, fratelo Ovidiu de 18 ani neîmpliniţi, că nu ai ajuns la noi pe blog, ca un adventist, baptist sau penticostal, ce-oi mai fi, de soi, ci ca un bădăran, care îşi suflă nasul şi crede că e ştouist…dar el are caşul la gură.

  Te vom urmări în continuare, dar nu pentru că eşti genial…ci pentru că ne procuri date despre mentalitatea de gang de unde tu provii şi care, pe noi, ne interesează.

  Să ai muşchi!

 2. Un tanar frustrat care a gasit gaura la covrig chiar prin propria genialitate. Asta e genul de om cu urmatorul comportament „Bă….de ce te uiti la mine? De te prind ca te mai uiti la mine te omor din bătaie”.

 3. Nea’ Popa esti frustrat bre.In cele mai simple lucruri matale gasesti complicatul.

  Daca si de la un simplu articol al meu te-ai atacat…un articol al unei studente,nici nu vreau sa ma gandesc cum iti va tremura fusta prin fata unui adevarat reprezentant al Bisericii mele.

  Bre’ nea’ Popa eu nu vreau sa fiu mai sus ca matale in top,ca stiu ca te-ai ofticat de asta.
  O sa incerc sa scriu cat mai prost ca sa fiu pe locul 90 ca sa nu mai pacatuiasca si gura lu’ matale.

  Cat despre copilul acesta de 17 ani e mai intelept decat matale.

  Bafta pe Hi5!Sa cunoasteti cat mai multa lume!

 4. Domnişoară Adelix…se pare că nu ne-am greşit deloc intuiţia şi dv. ne-aţi confirmat-o!

  Adică, după avalanşa baptistă pe wp, vine avalanşa adventă, cu alte ambiţii dar cu aceleaşi înjurături.

  V-am citit articolele, ştim că sunteţi o co-judeţeană de-a noastră, o telormăneancă, poate ne spuneţi şi de unde, între Peretu şi Bucureşti, şi vă dorim să vă daţi în petec la mai mare.

  Puteţi combina jurnalismul [unde vă dorim succes!] cu adventismul, ne puteţi da mai multe detalii despre tupeul dv. vituperant şi îi puteţi anunţa să vină şi pe mai marii dv., că abia îi aşteptăm.

  Însă, dacă credeţi că ne luăm la întrecere cu dv., o sărmană zambilă, vă amăgiţi!

  Am vrut doar să vă băgăm în seamă. Probabil, un prost obicei la dv., care la noi se numeşte politeţe.

  Ştim şi noi să schimbăm placa…şi dacă sunteţi XXX de la mine din HI5, cu abuzuri sentimentale în exces, ne bucurăm…

  Nouă ne plac culturiştii tineri, adică cei care îşi arată muşchii înaintea creierului, că sunt…mai tranşanţi.

  Nu-i aşa că este enervant să fii deconspirat mai înainte de a te crede genial?

  Vă dorim o noapte frumoasă, bre, Adelix! Şi să nu fiţi tristă…că o să vină zăpada!

 5. cata abureala pe acest blog…sincer, astfel de oameni care se dau drept altcineva sunt cei mai josnici…macar nu mai faceti de ras Biserica Romana. chiar credeti ca cineva chiar va crede ca aici scrie un preot?! dupa o replica gen: „a sărit Ovidiu, care mi-a zis-o, frate!” sincer, chiar credeti?

 6. lamya777,
  De ce sa nu creada lumea ca aici scrie un preot?
  De fapt, cand nu mai avem incredere in oameni, DELOC, in cine mai avem incredere? (Nu-mi spune „doar in Dumnezeu” pentru ca nu traim singuri pe lumea asta si ar fi trebuit sa fim frati!)

 7. da, observ cu surprindere ca tot felul de sambetisti, sektantzi & „pokaitzi” au invadat wp…
  f. interesant, intr-un fel. suflete chinuite. unii sunt prosti de-a dreptul, altii rau intentionati…
  vai de ei.

  Singura Ortodoxia!

 8. PS. Am uitat sa scriu un lucru: intr-adevar, gandurile poluate ale acestui tanar dau masura incrancenarii sektantilor de aici (si de aiurea, si in alte parti sunt sau au fost la fel de virulenti, inveninati).
  Cine isi face iluzii despre intentiile si gandurile (eventual „ecumenice”) ale acestor „frati” este clar indus in eroare.

  Singura Ortodoxia!

 9. Prin definitie un pocait nu injura, nu?
  Daca o face, atunci nu mai este pocait ci a devenit cineva care trebuie sa se pocaiasca.
  In ce me priveste, detest violentele verbale desi uneori sunt tare greu de evitat.
  Apelativele de genul „sektanti” & „pokaiti” au rolul de a pune la zid, mai degraba decat a explica sau a stabili un inceput de dialog. La ce-s bune?

 10. Nu pot să cred că sunteţi preot. Vedeam diferit un preot, îl vedeam ca o persoană caldă, înţelegătoare, iertătoare … Sper că sunteţi doar un impostor, căci altfel … nu mai calc în viaţa mea într-o biserică. Nu am nevoie să găsesc îm biserică acelaşi tip de persoane pe care îl întâlnesc pe stradă, aceaşi răutate, acelaşi egoism.

  Vreau să găsesc pace, iubire, înţelegere. Vreau să fie refugiul meu, să ştiu că atunci când simt că nu mai pot, acolo am să găsesc pe cineva care să ÎNCERCE să mă ajute. Îmsă în cuvintele dumneavostră nu găsesc decât răutate. Încetaţi să mai judecaţi, asta poate face doar Dumnezeu, nu aveţi acest drept.

  Nu o cunoaşteţi pe Adela, nu ştiţi cum este, nu ştiţi ce caută, doar o acuzaţi, iar apoi vă întrebaţi de ce reacţionează alţii urât. Reacţionează astfel pentru că acesta este exemplul pe care îl daţi, nu este vina lor, este a dumneavoastră. Nu aţi încercat să înţelegeţi, sau să ajutaţi, doar aţi acuzat şi aţi judecat.

 11. Incerc sa concep un comment…incerc sa gandesc…insa noaptea ideilor in care traiti, domnule angajat al bisericii ortodoxe (preot va considerati, poate, doar dumneavoastra) a reusit sa imi intunece intr-o anumita masura lumina din suflet….

  Nu disper, stiu ca trece repede, sunt atatea cai spre dimineata, sunt cartile de rugaciune si cartile despre rugaciune, despre dragoste crestineasca, despre iertare si ajutor al celor aflati in nevoie duhovniceasca, ortodocsi sau sectanti fiind ei, tot frati ai nostri , ai tuturor se numesc si aceeasi nevoie de calauze pe drumul mantuirii avem…

  Din pacate, asa cum remarcau si alti oaspeti ai blogului acesta, ceea ce reusiti sa transmiteti, prin cuvintele dvs, e doar …tristete. Ar fi fost bine daca aceasta tristete v-ar fi apartinut, ar fi insemnat ca aveti corzi al sufletului sensibile , care vibreaza la durerea semenilor…si cum altfel ar putea sa fie definita confuzia si inversunarea fara tinta a acestui adolescent dezorientat, decat durere?

  O durere de care nici nu e constient, poate, caci omul implinit si care a ajuns la cunoasterea Adevarului nu mai simte altceva decat pace si iubire, acela nu reuseste sa mai urasca sau sa se mai arunce astfel la gatul celor cu care nu e de acord, ci se roaga pt ei si plange pacatele lumii…

  Ori, tristetea de care vorbesc e, din pacate, a noastra, a celor care am avut nenorocul sa nimerim aici, e o tristete care naste revolta (nefiind noi decat mergatori schiopi pe calea cea ingusta, nu avem inca masura unui candidat la sfintenie, nu reusim sa ne oprim la a ne plange pacatele noastre…ne mai incearca si cate un ghimpe de rascoala…), revolta pentru felul in care va consumati energiile si talantii , parca voit, in a dezonora si denigra, prin atitudinea belicoasa expusa cu desantare top-less-ista,institutia pe care ar trebui sa o slujiti.

  Ma intreb: cam cati inchinatori la idoli ar fi reusit preotii crestini ai vechimii sa aduca la cunoasterea Luminii, daca asta ar fi fost intelegerea lor despre ce inseamna credinta? Ma intreb: puteti fi sigur ca acest tanar, caracterizat transant de dvs la modul la care ati facut-o, nu va avea o traiectorie asemanatoare cu a unui Serafim Rose sau Moise Arapul?

  Puteti garanta ca nu va avea un loc mai sus in rai decat dvs? Ii puteti prezice viata cu certitudine? Aveti, de fapt, vreo certitudine a propriei mantuiri?

  Cand stim ca pana si unii dintre sfinti au murit cu teama de osanda, oare nu ne e un picut de frica , macar atat cat sa nu judecam?

  Daca nici la cei care ar trebui sa fie limanul smintelilor ,suferintelor, chinurilor duhovnicesti la care suntem expusi zi de zi, in aceasta „lume nebuna, nebuna” in care trebuie sa ne gasim drumul nu mai putem afla linistea si pacea netulburata a intelegerii, iertarii, tolerantei…atunci unde?

  Iisus a murit pe cruce cu rugaciunea iertarii pentru calaii sai, a murit si pentru acest tanar…si dvs sunteti cel care ati fost trimis in calea lui, printr-un blog, iata, o „ciocnire” care poate fi un examen.

  Daca asa a fost, cred ca sunteti pe cale de a-l pica. Succes in restante, frate crestin, si daca nu, Dumnezeu are sesiune de re-re-uri deschisa…pana in ceasul al douasprezecelea!

  …………………

  Scirs pe 4-XI-2007, la ora 2:52 dimineaţa, de la Bucureşti. Avem un cititor înfocat…un cititor ultramatinal. Bravo lui!

 12. PFFF…Nu pot sa cred cam ce poate scrie un preot pe blog…pentru ca nu va vine lumea la biserica ati inceput sa o promovati cu blogurile?

  Domnu care va dati sfant…pot sa va anunt oficial si din pacate cam tarziu ca wordpressu e pentru toti.Indiferent de religie,de credinte sau de idei…ca de aia sunt blogurile..PENTRU EXPRIMARE LIBERA.

  Daca ceva nu va convine va aduc la cunostinta ca exista combinatia de tase ALT+F4 sau x-ul din dreapta-sus a paginii care va poate imediat scapa de riscul vreunui atac cardiac.

  Trecand la lucruri mai serioase…Conteaza ca domnul cu articolul are 17-18 ani?Adica numai oamenii „mari” au voie sa vorbeasca in tara asta?Atat timp cat el chiar spune ce crede de ce va ofenseaza si va frustreaza?

  Si eu sunt crestina si recunosc ma duc la biserica numai la Paste..si asta din aceleasi motive enumerate in postul cu pricina.
  Dar am studiat scoli inalte..si am ramas cu ceva in capul asta de copil rebel.. daca cineva iti „da o palma” trebuie sa INTORCI OBRAZUL.

  Credeam ca voi sunteti primii care aplica legea asta…dar pe cealalta parte vad ca nu e chiar asa cum se spune nu??

  Aveti profil pe HI5?parerea mea:jenant.

  Pai domnule in loc sa fiti ocupat cu gradinitele si scolile,cu predarea religiei sau alte activitati binefacatoare…dumneavoastra stati si upload`ati poze pe hi5?

  Ma intreb oare seara stati si va uitati si la toate vagaboantele care isi pun poze porno acolo?

  Eu personal nu cunosc pe nimeni din cei care i`ati jignit…dar cine stie…poate vreodata o sa ne intalnim…dar sa te apuci tu sa faci investigatii care cum si cati ani are..unde sta sau din ce adunare face parte…mi se pare aiurea…

  La cum ati reactionat ma indoiesc ca aveti peste 35 de ani!

  Cu bine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *