Scrisoare grăbită…de la Drd. Danion Vasile

magura09 -

Send an Instant Message „Danion Vasile” <danionvasile@yahoo.com>

Subject: Non

Vă mulţumim pentru că, de la un timp, intraţi zilnic să ne citiţi, chiar dacă nu suntem pe nicăieri în lista dv. de prieteni! Gestul contează…şi rugăciunile dv. care ne întăresc./

Parinte, cateva precizari. Nu intru de la un timp sa va citesc zilnic, am vazut doar postari in blog-ul meu cu link la site-ul dvs., o forma ieftina de a va face reclama. Nu am considerat ca merita sa bifez mesajele, dupa ce le-am citit. Nu stiu ce obsesii aveti ca sunteti citit, pana acum nimeni / din sutele, aproape o mie de persoane pe care le am pe lista de mess, nu mi-a dat niciun link la vreunul din materialele dvs.

Un răspuns personal despre ce înseamnă să fii ecumenist în care autorul amestecă adevărul cu falsul în stil mare…dar e opinia dumnealui şi o respectăm.

Motivul pentru care v-am scris e ca pur si simplu mi se pare necinstit sa legati numele meu de site-ul Biserica secreta. Nu aveti niciun motiv sa o faceti. Daca vreti sa polemizati, polemizati civilizat, argumentat. Cat priveste orientarea UE, care in 4 octombrie a interzis predarea teoriei creationiste in scoli, e clara. Daca dvs. nu va e clar, e strict problema dvs.

Astept deci sa lamuriti ca materialul despre ecumenism nu imi apartine. Faptul ca, potrivit predaniei Sfintilor Parinti / pe care banuiesc ca o ignorati, nu ca nu o cunoasteti / ecumenismul e erezie, nu implica si ca sunt autorul tuturor materialelor anti-ecumeniste nesemnate de pe net, nu?

Toate bune,

Danion Vasile

PS Ma asteptam la un raspuns mai elevat de la dvs., nu sa umblati cu insinuari penibile.

**************

Domnule Danion Vasile,

v-aţi grăbit să daţi replica, neobservând că linkul spre Biserica secretă nu vă vizează. Mesajul pentru dv. e până la /…De acolo, de la acea bară, nu mai sunteţi vizat de către soţul meu.

Părintele Dorin v-a comentat critic o poziţie, şi puteaţi să faceţi şi dv. la fel. Nu e nicio tăiere a capului dacă ai un comentariu de făcut…Se pare că nu ştiţi să mulţumiţi unui gest de curtoazie, fie el şi cu tente critice.

Poate că ar fi trebuit să vă ignore…cum ne ignoraţi dv.!

Poate că şi dv. aveţi obsesia că sunteţi cel mai locvace predicator ortodox…

Ne cerem scuze dacă avem opinii.

Şi noi vă dorim asemenea.

Psa. Gianina Picioruş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.