Pachetul de atenţie + Stropi de emoţie [25 noiembrie 2007; ediţie duminicală]

Începem astăzi cu un eveniment din categoria surprizelor absolute. Un cititor/privitor al nostru chinez [presupunem] văzând că ne plac cei de la Guns, ne-a trimis următorul email şi ne-a invitat să vedem contul său din seeqpod:

Yahoo! Mail - dorinfather@yahoo.com_1195979295046 -

SeeqPod Music beta, Playable Search (tm)

Thank you very much, our friend!

Adică te văd cei de departe…şi nu te aud cei de aproape: o punere în evidenţă a înseşi esenţei paradigmei existenţiale postmoderne!

***

Pentru cei care folosesc cu precădere Internet Explorer există Advanced Searchbar, un toolbar cu 59 de motoare de căutare instalate, la care poţi adăuga şi altele.

It’s free and takes seconds to install.

Click here to Download the Advanced Searchbar

100+ Search Engines [List]
Pop-Up Blocker
Auto Form Filler
Auto Login Manager
Add Custom Buttons
Zoom-In/Zoom-Out
Driving Directions
Movie Showtimes
Spelling Checker
Calendar
E-Mail Providers
Finance Sites
Handy Calculator
TV Listings
Classifieds Sites
Horoscope Sites
Health Search/Sites
75+ Free Games
Media Players (CD & DVD)
MySpace Button
Alexa Button
Education Sites
Shopping Search
Software Search/Sites
Image Search
Site Advisor Button
Google Button
Video Search/Sites
Yahoo! Button
Browser Tracks Eraser
System & Disk Utilities
Travel Sites
Kids Sites
Computer Security
Local Button (by ZIP code)
Speed Test Button
Sports Sites
Stock Quote Lookup
Radio Stations
Personals Sites
Weather Lookup
Highlight Search Terms
Web page Translation
Megan’s Law
News Search/Sites
Greetings Sites
Telephone Lookup
Celebrity Sites
Blog Search/Sites
Network Tools
People Search
Easy Install & Un-install
Spread the Advanced Searchbar!
Add the Advanced Searchbar to your favorite social bookmarking sites:
BlinkBits BlinkList BlogMarks Connotea del.icio.us Digg Fark Furl LinkaGoGo Ma.gnolia
NewsVine Netvouz Reddit scuttle Shadows Simpy Smarking Spurl Wink Yahoo! MyWeb
toolbars

Pentru că e o zi de votare, pseudo-Nicolae Ceauşescu din wp. r0 ne invită la atenţie

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Q4uBPYbk6kY]

Din articolul său de aici.

Despre deziluzia din ochii noştri cu Constantin Răuţă. Un interviu excelent luat de Andrei Bădin./ Fericitul Gheorghe Calciu vorbind despre diverse teme duhovniceşti importante. De la Război întru Cuvânt./ Despre pastorul Iosif Ţon de la pastorul Marius Cruceru./ De ce îl plictisesc blogurile pe Florin Iaru? Pentru că are preconcepţia că nu poate şi nu se poate şi nu se scrie literatură pe bloguri. Păi care e diferenţa dintre a scrie un text literar pe calculator şi a-l pune în word pentru tipar şi între a scrie un text în word şi a-l pune pe blog? Nicolae Manolescu credea [mai crede?!], că un text literar trebuie scris mai întâi cu pixul…şi apoi e bine să îl pui pe taste. Avem de-a face cu rezistenţa la…eficienţă. Nu aş zice la tehnologia recentă./ Lecţii oftalmologice pentru uitatul la TV./

Românii aleg astăzi!

Despre interpretări extremiste ale prosperităţii, pe baza textelor evanghelice, de la pastorul Ted Doru Pope./ Ioan Alexandru pledând cu multă durere pentru anti-avort. De la Drd. Danion Vasile./ O cronică despre Matei Bucur Mihăescu supranumit micul Enescu. Primul său concert a fost un succes real./

Matei Bucur Mihăescu, micul Enescu - Secundele unui geniu

Tradiţii din Corund-Harghita de pe Fotoblog. Unde imaginile ne aduc mai aproape…/ Între atei şi creştini de pe blogul baptist Ştiri creştine./ Mihai Găinuşă al Cârcotaşilor e la a treia carte publicată. Cea de faţă, de la Gaudeamus 2007, are un tiraj de 10.000 de exemplare şi e despre şpaga cea multă a unui primar închipuit./

De la Dan Camen o conferinţă a părintelui Rafail Noica, susţinută la Alba Iulia, pe 15 noiembrie 2007. Cu această ocazie faceţi cunoştinţă şi cu contul său din Trilulilu. Felicitările noastre!/

D-l Dan C. Mihăilescu se iniţiază în mod constant în noua tehnologie şi îi dorim succes în toate!

O nouă carte a Drd. Danion Vasile: o carte de poveşti pentru mari şi mici!

Amintiri despre trecut…cu teologul penticostal Claudiu Dobra./

Trebuie să remarcăm faptul, că ieri, în top 100 din wp. ro s-a produs un salt spectaculos…pe care nu l-a mai înregistat niciodată vreun alt blogăr într-un an de zile. Blogul domnului Ion Iliescu căzuse sub 100 şi era la putere Cruceru al nostru, care, vrea cu tot dinadinsul să fie mai notoriu decât preşedintele. De aceea, spre seară, blogul domnului Iliescu a ajuns pe primul loc din neant, adică străbătând 100 locuri în câteva zeci de minute. Aşa ceva nu am mai văzut! Câţi vizitatori a avut ieri dacă a întrecut 100 de oamenii cu rating? Noi am avut 1154 vizite înregistrate pe ziua de ieri [mai sunt multe neînregistrate, ştim asta!] şi am fost pe locul 24-25 în primii 100. Cât a avut domnul Ion Iliescu dacă a traversat 100 de bloguri în nicio oră?

Însă marea judecată va veni la conţinutul blogurilor.

Aşteptăm un indice de calcul de la administratorii wp şi pentru cât de mult şi de valoros scriu oamenii pe bloguri, pentru că, după cum am spus de nu ştiu câte ori şi eu, şi soţul meu [am demonstrat asta]:ratingul în wp ro este manipulat.

În orice caz, să avem o zi frumoasă cu toţii: şi cei care se fac că scriu, şi cei care scriu şi nu prea, şi cei care scriu bine şi cei care nu cam scriu…şi, mai ales, cei care ne citesc şi nu sunt antrenaţi în procesul de editare!

Psa. Gianina Picioruş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *