Care proiect e megaloman şi nefolositor de suflet: Catedrala mântuirii neamului sau Cea mai mare caricatură de brad din lume la care s-au înghesuit aseară bucureştenii?

site_logo.jpg

Bineînţeles: tonele de schele şi de luminiţe, care puteau fi transformate în bani pentru ajutorarea unor cămine de bătrâni, pentru orfelinate, pentru proiecte vitale pentru bucureşteni.

Pr. Dorin.

3 comments

  • eu zic k ar fi frumos sa existe asa ceva. k doar basilica sf petru nu e considerat d catolici un proiect megaloman si nefolositor……..sper sa realizeze acest proiect cat mai curand.

  • Am sa dau acelasi raspuns pe care l-am dat si lui Robert Turcescu in emisiunea sa de la Europa FM:

    „Catedrala Mantuirii Neamului nu este doar un simplu lacas de cult. Este simbolul ortodoxiei romanesti si a credintei nestramutate a poporului nostru. Scepticilor le recomand sa faca o vizita pe Sf. Munte Athos si sa vada ce inseamna maretia credintei, apoi sa reflecteze cu inima deschisa daca avem nevoie de aceasta catedrala.”

    Cei care sustin ca nu avem nevoie de asa ceva sunt multi. Multi sunt si cei care vor ca acesti bani sa fie donati spitalelor si batranilor. Dar daca le-am face pe amandoua ce-ar fi? Daca in loc de 10RON am da 20 atunci cand facem milostenie, am saraci? Uitam de multe ori ca de fapt il „imprumutam” pe Dumnezeu, care nu ramane niciodata dator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *