Pachetul de atenţie [5 decembrie 2007]

Documentaţia pentru Catedrala Mântuirii neamului: o Catedrală pentru capitală; în format PDF, 20 de pag. / Despre omul care este mai puţin decât a fost creat să fie: Cine sunt eu ?, cu părintele Stephen. /Arhimandritul Vartolomeu Androni de la Cozia: omul sfinţeşte locul. Un articol oferit de ziarul Gândul, din care se vede că cel care gândeşte duhovniceşte ştie şi să întoarcă în favoarea lui realităţile lumii moderne.

Viteză pe internet de 100 Mbps. / Videanu ne-a minţit cu bradul, zic cei de la Ziua: nici măcar nu e cel mai mare din Europa. Pe cel mai mare l-au făcut portughezii. La pomul lăudat… /

Mâine e o zi aşteptată de mulţi cu bucurie: Ziua Sfântului Ierarh Nicolae al Mirelor Lichiei.

Moastele Sfantului Nicolae

Mâna Sfântului se află în Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti, unde ne aşteaptă, ca în fiecare an, să aducem închinarea şi rugăciunea noastră. Noi ne-am închinat Sfinţiei sale de foarte multe ori, fiind aproape, şi de fiecare dată ne-am simţit reînnoiţi sufleteşte. Acolo, lângă Sfintele Moaşte ale Sfântului Nicolae şi ale Sfântului Constantin Brâncoveanu, am făcut întotdeauna o baie de har.

Psa. Gianina

One comment

 • Doamna preoteasă Gianina.

  Referitor la filozofia scărilor rulante de la metrou:

  O talpă – pentru cei care se grăbesc.

  Două tălpi, pe stânga, pentru cei care au răbdare să urce scara.

  Există şi la Budapesta ori Moscova aşa ceva…

  Cu respect,

  Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *