Distincţiile „Teologie pentru azi” pentru 2007 [I]

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Acum, la sfârşit de an, cred că e o datorie de conştiinţă din partea noastră să remarcăm şi să elogiem pe cei pe care am început să îi stimăm şi chiar să-i iubim…datorită efortului lor susţinut pentru a-i lumina pe alţii, pentru a-i binedispune sau pentru a le oferi semne de prietenie directă.

Sunt oameni care ne-au dovedit că se poate să fii generos, să fii amabil, să fii folositor altora chiar dacă nu te deplasezi de acasă…dar scrii spre folosul unui mare număr de oameni. De aceea, în mai multe episoade, vom elogia contribuţiile online ale mai multor creatori de atmosferă sau de opinie, astăzi fiind luate în calcul două prezenţe feminine ale onlineului ortodox românesc.

Fotografia mea

Irina, mama şi fiicele sale:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ilinca

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Teodora

Se acordă distincţia cel mai discret apologet online al Ortodoxiei româneşti webmasterului de la Dulce casă, doamnei Irina şi distincţia cel mai profund şi delicat partener de dialog webmasterului de la A small piece of me, domnişoarei Ana Abronov.

Nu sunt nişte distincţii subiective din partea noastră, ci unele pe care le merită cu prisosinţă, şi ambele le-au câştigat în inima noastră prin echilibrul şi delicateţea cu care s-au manifestat online. Le dorim ca în continuare să se manifeste şi mai frumos, şi mai personalizat, să îşi scoată în evidenţă, ambele, trăsăturile lor de caracter, din care noi am învăţat şi vom învăţa cu multă bucurie.

La mulţi ani şi multă bucurie duhovnicească în viaţa dv.!

388841.jpg

willingham-rainbow.jpg

Pr. Dorin.

4 comments

 • Cum de reusiti mereu sa faceti surprize la care nu stiu cum sa reactionez? (trairi noi)

  Multumesc pentru cuvintele frumoase, asta e un moment in care vreau sa ma ascund de lumina reflectoarelor, nu ma simt bine sub ea (nu stiu de ce) si nu e din rusine!

 • Acesta e preţul cu care se valorează bunul simţ, dragă Ana!

  În faţa oamenilor care ştiu să vadă omul, potenţele sale, adâncimile sale…nu contează fiţele de moment ci contează continuitatea de caracter pe care o ai într-o relaţie.

  Dv. meritaţi această distincţie din partea noastră pentru că aţi creat atmosfera interioară de a vă face preţuită de către noi!

  Aţi reuşit ca dintr-un partener de online, prin ceea ce am discutat de-a lungul timpul cu dv., dintr-un nimeni…să ajungeţi cineva în inima noastră, pentru că aţi dorit să fiţi cineva, să arătaţi că sunteţi o personalitate puternică şi în acelaşi timp extrem de maleabilă, de distinctă.

  Aş fi dorit să acord, să enunţ mai multe astfel de distincţii dar se pare că nu am cui…

  Bucuria e de partea noastră, în totalitate!

 • Pingback: Distincţiile “Teologie pentru azi” pe 2007 [II] « Teologie pentru azi

 • O surpriza placuta!multumesc foarte mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *