Mesajul televizat la praznicul Naşterii Domnului al Părintelui patriarh Daniel

pfp-daniel-realitatea-tv

Sărbătoare creştină, Crăciunul este sărbătorit deopotrivă de ortodocşi sau de catolici. Urările de bine şi colinda s-au împletit cu mesajul mai marelui Bisericii Ortodoxe Române.

„Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos ne arată iubirea nesfârşită şi minunată a lui Dumnezeu Tatăl pentru lume, iubire arătată în fiul său cel veşnic, Iisus Hristos care din iubire pentru oameni a devenit om, a coborât pe pământ ca pe  noi  pământenii să ne înalţe la ceruri”, a transmis ÎPS Patriarhul Daniel.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu au adresat şi ei mesaje de Crăciun.

„Crăciunul este pentru noi toţi o sărbătoare a generozităţii şi a speranţei. Mai mult ca oricând, astăzi suntem îndemnaţi să redescoperim sensul profund al solidarităţii umane.

Celor pentru care Naşterea Domnului este o sărbătoare a iubirii lui Dumnezeu şi a fraternităţii umane, doresc să le adresez toate gândurile mele pline de respect şi de preţuire.

Spiritul Crăciunului, care ne însufleţeşte în aceste zile, înseamnă deopotrivă să ne bucurăm alături de cei dragi şi să dăruim celor care au nevoie de noi. Să facem din bucuria sărbătorilor o sărbătoare a demnităţii şi a fraternităţii noastre!

Cu acest prilej, doresc tuturor românilor din ţară şi de pretutindeni belşug, pace, fericire şi multe împliniri!”, a susţinut Traian Băsescu.

„Vreau ca românii să se simtă la ei acasă la fel de bine ca în orice ţară din Europa: o ţară modernă, o ţară civilizată, o ţară îmbelşugată. Doresc tuturor la mulţi ani şi sărbători cu bine”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Marţi 25 decembrie 2007, 08:42

Sursa: Realitatea TV

Mesaje de Crăciun
Prea Fericitul Daniel a oficiat astăzi prima slujbă de Crăciun ca Patriarh

Pr. Dorin

Un comentariu la „Mesajul televizat la praznicul Naşterii Domnului al Părintelui patriarh Daniel”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.