Nedumeriri de pastor sau ajutaţi-l pe…

 gmail.png

…Marius Cruceru. Marea sa dilemă e următoarea: nu poate să scrie teologie baptistă pe La Pătrăţosu până când nu află răspunsul la întrebarea care îl frământă de cel puţin 30 şi ceva de ani de zile:  Cine e mai deştept: bărbatul sau femeia? 

După tipologia întrebărilor stereotipe la care nu se răspunde niciodată concis sau a falselor dileme de domnişoară întârziată cu care ne-a învăţat timp de un an de zile, urmează – nu trebuie ratat- un nesfârşit şir de Elodii dubitative.

O să urmeze întrebările: De ce este găina outoare şi nu e girafă? De câte ori trebuie să îţi ştergi ochelarii? Cine e mai securist dintre baptişti? Ştiaţi că şi maşinile au Paştiul lor, dacă Crăciun au avut? etc.

Vă rugăm să  vă daţi cu părerea la dânsul pe blog  dacă …vreţi să pierdeţi timpul ca la Elodia!

Pr.  Dorin.

Un comentariu la „Nedumeriri de pastor sau ajutaţi-l pe…”

  1. …eu am in casa un ortodox autentic,desi sunt baptista il apreciez,in seriozitatea cu care traieste…nu cred ca si-ar pierde vremea vreodata atacand mereu pe Cruceru…sau pe altii,pe bloguri…
    cred ca sunt lucruri mai importante…
    ….poate va si cunoasteti…nu pot sa-i dau numele,pt.ca cred ca s-ar supara,a facut teologia la Sibiu,masterul,si 2 ani de doctorat in Grecia,la care a renuntat,acum traduce din greaca
    ….De la el ,am vazut ca ortodoxia inseamna a fi mai ales f.serios cu toate ,special cu timpul nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.