Rotundu îi scrie lui Pătratu pe invers

Pentru imagine mărită.

Credem că trebuie să îi dăm domnului Cristea un premiu pentru româna-ebraică pe care o practică. Trebuie să ai nervi tari ca să scrii şi nervi de scafandru ca să citeşti. Însă, aceasta e o strategie de comunicare nouă, practicată atunci când vrei ca să nu fi prea-înţeles de către…admiratori.

Semnează:

Cel căruia nu îi pac nici rotunzii, nici pătraţii, nici hexagonii…ci numai oamenii cu bun simţ.

Un comentariu la „Rotundu îi scrie lui Pătratu pe invers”

 1. hăăăăhăăăhăă!
  incredibil! nervi de scafandru! asimilăm scafandrului lucrul adânc, alias profund, abisal, greu (presiunea), inaccesibil? pt. că dacă monsiu Alin Cristea aiasta dorea să facă, trebuia să-şi aleagă o cheie criptică mai decentă decât simpla oglindă.
  …nu pot totuşi să mă raliez opiniilor dumneavoastră din simplul motiv că n-am nici cea mai vagă idee ce iaşte cu gâlceava asta intre agora, monsiu alin, pătrăţosul etc.

  Carele se pare că se ceartă în cor. Pe teme de altfel clare.
  Totuşi, aş vrea să vă rog să nu mă mai manipulaţi. De ce mă manipulaţi dumneavoastră? Eeeee…..

  Un comentariu al pătrăţosului dice que dumneavoastră, în aceeaşi măsură comme Agora Christi, mă manipulaţi.
  Aşa stând lucrurile, io mă simt manipulat şi un nor revoltător se formează în mintea mea.
  Lăsând la o parte manipulările paranoico-aberantoide, aş vrea totuşi să menţionez că monsiu Alin Cristea (pur şi simplu nu mă interesează conflictele dintre ei, mneavoastră..)este singurul care nu a cenzurat nimic, carele cel putin a incercat un dialog, chiar dacă opiniile dumnealui diferă radical de cele proprii.

  De asemena, nici Agora nu a respins comentariul făcut. Io aş vrea să înţelegeţi că, pur şi simplu mă doare într-un loc profund de pseudoconflictele existente. Singura mea intenţie este să subliniez deschiderea unor părţi în a accepta o conversaţie (in cazul agorei, de a accepta si o altă opinie) contrabalansată de obtuzitatea altor părţi de a judeca corect.

  Dacă acele comentarii proprii au folosit vreunui scop agorescian, asta e cu totul altă problemă. Ceea ce ţineam să să spun este faptul că nu accept o hermeneutică a problemei colaborării şi că mi se pare pueril să propui aşa ceva. Atât.

  ………………
  Am înţeles asta din prima. Suntem de acord cu dv. că vreţi să discutaţi o anume problemă…Urmaţi-vă intenţiile şi nu vă mai lăsaţi „manipulaţi” de către persoana noastră!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *