Mircea Badea, ne discriminezi şi o să-ţi pară rău!…

 miniatura.jpg

Download this episode (32 sec)

[emisiunea din 4 martie 2008]

Poate că fratelo Mircea nu mai vrea să aibă rating…Sau poate că nu ştie că la emisiunea sa nu se uită numai agramaţi sau din aceea avizi de incendiat bărcuţe în albia de plastic ci şi intelectuali, oameni cu carte dar  care şi gustă ironia fină. Însă, fratele meu, ironia e una dar bădărănia e altceva.

Când confunzi pe oamenii credincioşi cu cretinoizii şi reduci  numărul telespectatorilor la cine vrei tu, atunci, fratele meu de cartier, trebuie să-ţi faci blog de extremist şi nu  să creezi o emisiune TV! Sau scrie pe ecran cine să se uite şi cine să nu se uite, ca în regimurile dictatoriale, ca să nu ne pierdem timpul degeaba.

Gesturile tale, dragă Mircea, încep pe fiecare zi să fie deşănţate şi  te anunţăm că vei pierde public. Dacă te crezi mare mânuşă…o să ajungi mânuşă miniaturală, ca în foto supra, pentru că te duce gura unde nu te duce bunul simţ.

Poate că te crezi în altă ţară, într-una a celor care trag cu  puşca pe stradă! Dacă nu îţi place o opinie poţi să o spui şi fără să insulţi şi să ne declari pe toţi credincioşii, de orice ramură am fi noi, nişte cretini.

N-am putut să ascult emisiunea până la capăt de indignare.  Însă nu cred că suntem singurii indignaţi. Dacă ne faci să plecăm din faţa televizorului pentru că nu putem să suportăm abjecţiile tale, cred că începi să devii falimentar. Şi când pe oamenii credincioşi, care te stimează, începi să-i pierzi de clienţi…slabe speranţe că vei atrage un segment de public fidel în locul acestora.

Erorile te costă!

Pr. Dorin.

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *