Elementul X al editării în WordPress

surpriza.jpg

Elementul X al Wp-ului se plămădeşte chiar acum, în momentul în care noi scriem. Suntem pe Visual şi scriem cu setare dreaptă în ambele părţi. Scriem mai departe, iarăşi scriem şi avem nevoie de un paragraf. Punem punct şi facem un paragraf, dând un Enter şi… de la capăt.

Mai dăm încă un pas, ca să distingem paragrafele între ele. Mergem de pe Visual pe Cod şi găsim următoarea tărăşenie:

<div align=”justify”>Elementul X al Wp-ului se plămădeşte chiar acum, în momentul în care noi scriem. Suntem pe <i>Visual</i> şi scriem cu setare dreaptă în ambele părţi. Scriem mai departe, iarăşi scriem şi avem nevoie de un paragraf. Punem punct şi facem un paragraf, dând un <i>Enter </i>şi… de la capăt.</div>
<div align=”justify”></div>
<div align=”justify”>Mai dăm încă un pas, ca să distingem paragrafele între ele. Mergem de pe <i>Visual</i> pe <i>Cod </i>şi<i> </i>găsim următoarea tărăşenie:</div>

Între cele două paragrafe ale noastre care încep cu <div align… apare elementul X, adică această formulă: <div align=”justify”></div>. De ea trebuie să epurăm întregul text şi în loc de div-ul iniţial punem p: asta când suntem pe Cod.

Dacă nu eliminăm elementul X şi nu scăpăm de div şi nu apare p peste tot, în punctul de început al fiecărui paragraf paragrafele stau unele într-altele, adică fără interval între ele.

Pr. Dorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *