Costel Busuioc „al Spaniei” că România e oarbă la oamenii ei de excepţie

Toate felicitările noastre, domnule Busuioc…dar rămâneţi acolo, la cei care au avut ochi să vă vadă! Aici veţi fi un nimeni mare, invidiat şi apreciat în subsolul inimii…dar nimeni n-o să vă bage în seamă. Nouă românilor mici nu ne plac oamenii mari, oamenii care muncesc, care au idealuri imense. Staţi acolo…şi arătaţi-ne cât de grobieni suntem!…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KW0UgfIAFNs]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PpGWLUj1avw]

Pr. Dorin.

3 comments

 • Draga Parinte,

  Am descoperit un link: http://www.ted.com
  Par sa se spuna lucruri intersante pe acolo. Unele, de-a dreptul „destupatoare”!

  De credeti ca merita atentia domniei voastre, faceti-l cunoscut mai departe.

  In privinta articolului despre Costel Busuioc, ce sa spun: uite inca o dovada ca Dumnezeu ne iubeste! Stelele palpaie, dar chiar si innorate, nu se sting niciodata.

 • Important este ca romanii stiu sa aprecieze un Gigi Becali & co.
  Oamenii talentati si modesti nu sunt pe placul lor.

 • Daniel,

  Tu esti roman, eu sunt roman, parintele este roman. Aceasta tara este si a noastra. Avem si noi un cuvant de spus. Important este sa ni-l spunem, insa neuitand nici o clipa INTENTIA din tonul nostru: intarirea, indreptarea, educarea, intr-un cuvant IUBIREA fata de semenul nostru.

  Iar daca am pierdut pe drum aceasta Asemanare cu Dumnezeu din noi, atunci si educarea si intarirea si indreptarea sunt strambe… Si in cazul acesta, mai de folos ne-ar fi noua (si celor din jur) sa folosim energia indreptata in afara, spre interiorul nostru.

  Degeaba vom obtine o societate perfecta, de romani „culti” si manierati, fie ea si de „ortodoxi” „a la carte” daca sensul culturii,- pretuirea celuilalt ca pe tine insuti, este uitat…

  Noi suntem sarea pamantului! Si in aceasta calitate, nu trebuie sa ne aruncam semenilor in ochi cu „valoarea” noastra, orbindu-i astfel si inraindu-i.

  Ci cu dragoste si sacrificiu. Sarea se pierde pe sine pentru a da gust si valoare mancarii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *