Oamenii vor să discutaţi cu ei…soluţiile!

Campania domnului Blaga e sub sloganul: Soluţii, nu discuţii!… Însă regula democraţiei, credem noi, nu suportă soluţiile ci doar portofoliul de proiecte.

Soluţiile nu se fac în campanie, ci se fac după alegeri, când observi feed-backurile de la cetăţeni la mapa ta cu proiecte.

Şi, când vox populi zice că e bine aşa, pentru că tu eşti mandatat pentru ei…atunci alegi din mapa ta cu 10 soluţii pe aia pe care o vor ei şi atunci ieşi bine sau o alegi pe aia pe care o vrei tu şi sfârşeşti huiduit până nu se împlineşte anul…

Iar a doua sintagmă de sub numele domnului Blaga este: ” om dintr-o bucată…”. Păi asta înseamnă instinctivitate, înseamnă fără planuri, fără soluţii, pentru că omul care conduce nu ia decizii/ nu trebuie să ia decizii în trombă şi nici sub semnul subiectivităţii, ci cu adâncă cumpănire, dând roată cu ochii la ce zice poprul, sondajele, bugetul, viitorul…

Noi nu îl victimizăm pe domnul Balaga şi nici nu îi facem contra-campanie, însă, fiind mai peste tot chipurile sale în oraş, mi-a sărit în ochi…hermeneutica şi aceste argumente sunt valabile pentru toţi candidaţii de oriunde.

Pr. Dorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *