3 comentarii la „Pe „Creştinism Ortodox com” suntem singurul blog ortodox românesc cu cele mai multe updaturi, adică cel mai muncit blog ortodox românesc”

 1. Mulţumim frumos, domnule Bogdan…Ştim dragostea şi marele respect pe care dv. ni-l purtaţi, după cum ştiţi că sentimentele noastre sunt reciproce.

  Nu ne temen de anti-bastrix, însă, cu siguranţă că anti-bastrix se teme să dea ochi cu noi, să converseze, să bea un pahar de vin şi să fie…transparent.

  Dacă nu poţi să fii transparent porţi în spatele tău povara de a fi un nimeni, o canalie, care se hrăneşte din munca altuia.

  Bineînţeles pot vorbi cu Matt în 5 minute…şi, anti blogul bastrix devine istorie, pentru că WordPress-ul nu admite ca cineva să facă…blog cu articolele altuia.

  Însă nu, îl păstrăm, pentru că e mostra cu care…ortodocşii noştri extremişti mă iubesc pe mine şi…în primul rând ierarhia Bisericii noastre.

  Pentru că cei care au făcut blogul sunt tot aceia care insultă pe patriarhul nostru, sinodul Bisericii, pe teologii noştri…şi ei trebuie să fie contemplaţi în toată abjecţia lor.

  Noapte bună şi binecuvântările noastre întregii familii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.