Propunere de parteneriat pentru evanghelizatorii underground baptişti din Bucureşti

Motto:

La ceas de seară şi pe muteşte,

ortodoxul din Bucureşti în baptist se deveneşte.

Propunerea noastră personală pentru Bisericile baptiste din Bucureşti, care „binecuvintează” mici razii de evanghelizare underground a credincioşilor ortodocşi, la ceas de seară, pe muteşte, este aceea de a ne invita, în numele transparenţei, a frăţietăţii şi a bunului simţ, ca să participăm la misiunile prin care ni se…fură credincioşii din Bucureşti.

În măsura în care vom fi disponibili, am trăi o reală bucurie, dacă am fi invitaţi la astfel de evanghelizări pe teren, pentru ca să filmăm şi să fotografiem pas cu pas cum se petrec evanghelizările, şi, de ce nu?, şi să participăm efectiv…la discuţii, ca şi contra-evanghelizator.

A se asculta propunerea noastră…in extenso, în podcastul infra.

Live

Download this episode (8 min)

Pr. Dorin

2 comentarii la „Propunere de parteneriat pentru evanghelizatorii underground baptişti din Bucureşti”

  1. Sunt un simplu credincios protestant („baptist” sa spunem) si sunt profund mahnit de sarcasmul prezent in „propunere” dumneavoastra!

    Am si eu la randul meu o singura propunere pt dumneavoastra, si pt toti aceia care citesc aceste randuri: haide-ti sa citim si sa aplicam in vietile noastre invataturile Sfintei Scripturi!

    Conform cu promisiunea lui Dumnezeu sunt convins ca daca cerem cu o inima curata (si baptisti si ortodocsi) primi intelepciune si calauzire in drumul nostru catre vesnicii. Isus ne invata sa ne iubim pana si dusmanii, dar noi suntem frati si dragostea noastra este totusi nula. Cu multa stima.

  2. Şi cu toate acestea, domnule Paul George, noi chiar dorim să participăm la asemenea evenimente dubioase, care se iniţiază de către cultul dv…

    Dacă aţi fi transparenţi ca grupare religioasă şi, dacă nu ne-aţi racola crednicoşii prin tertipuri care de cele mai multe ori nu au nimic de-a face cu Evanghelia şi nici cu Legea cultelor din România, nu s-ar pune problema în termenii ironiei dure.

    Însă baptiştii, ca şi adventiştii, ca şi penticostalii,iehoviştii, mormonii, ca şi yoghinii, sataniştii sau oricare altă mişcare mai mult sau mai puţin religioasă au în calcul numai racolarea de către adepţi din rândul credincioşilor ortodcşi români şi nimic altceva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *