Slujba de înmormântare a lui Ştefan Iordache slujită de către PS Vincenţiu

[viddler id=2fd90fcc&w=437&h=370]

[viddler id=9cb121ed&w=437&h=370]

Update 1

Mai multe fotografii, mult mai reuşite decât ale noastre şi de mai în apropiere găsiţi la doamna Roxana Iordache, pe care o felicităm pentru al o mielea articol din blogul său.

Update 2:

În Evenimentul zilei, d-l Doinel Tronaru explică ce s-a petrecut la Teatrul Naţional la slujba de prohodire a lui Ştefan Iordache.

„Duminică, dis-de-dimineaţă, Dumnezeu i-a acoperit pe români cu frig. A fost un semn că Ştefan Iordache s-a stins.”, Mircea Albulescu, actor.

„Uitaţi-vă în jur, la această mare de oameni, şi o să vă daţi seama de ce era cel mai iubit dintre actori. E tot ce pot să vă spun.”, George Ivaşcu, actor.

„Ce pot să spun… Vorbe, vorbe, vorbe, cum ar fi spus Hamlet. Era un om pe care puteai conta şi în artă, şi în viaţă.”,
Ilinca Tomoroveanu, actriţă.

Update 3:

Maşinile din cortegiul funerar, care a plecat la ora 14.25 de la Teatrul Naţional spre comuna Gruiu, au oprit în faţa sediului Ministerului Culturii, situat pe traseu, pe şoseaua Kiseleff. Acolo, în jur de 20 persoane, salariaţi ai MCC, au ieşit din clădire, întâmpinând cortegiul cu aplauze.

Cel care a lipsit era tocmai şeful lor, ministrul Iorgulescu, deşi prezenţa lui era aşteptată de familie. Lui Iorgulescu însă nu i s-a părut important acest moment şi a rămas ascuns în spatele ferestrelor ministerului.

Cf. sursa.

Pr. Dorin

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *