Suntem alături de sinceritatea lui Dan Diaconescu

Confesiunea maraton începută de Dan Diaconescu acum 4 zile e primul mare eveniment mediatic de restaurare morală în România. Ca să vorbeşti 8 ore, cu calm şi cu discernământ, cu multă logică şi bun simţ…înseamnă că ai ajuns la o maturitate socială foarte mare, la o maturizare reală, pentru că maturizarea reală înseamnă să vii cu adevăruri care te fac vulnerabil, dar numai din partea oamenilor fără scrupuli morali.

Am înregistrat câteva ore în cele 4 zile de confesiune mediatizată şi, pentru a chintesenţia ceea ce am ascultat noi ne-ar trebui mai mult timp…Însă aveţi în Ziua nişte fragmente – interpertate în mod revanşard de către acest ziar – dar amănuntele citate sunt reale.

Confesiunea d-lui Dan demitizează, te duce în realul real, creând un cadru autentic în care poţi să înţelegi de ce România de după 1989 nu e cea pe care ne-o dorim. Trecerea de la Elodia şi Magda la…sinceritatea de-a fi om de televiziune şi jurnalist în România a renăscut pentru noi emisiunea zilnică maraton a acestuia şi credem că demersul său trebuie ajutat, încurajat şi indicat peste tot ca etalon pentru transparenţă într-o Românie plină de dedesubturi dubioase.

Pr. Dorin

One comment

  • Am urmarit cateva emisiuni ale lui Dan Diaconescu din serialul Elodia si am ramas foarte dezamagit. Mai ales ca in ultima perioada a tot invitat fel si fel de ,,pitipoance” care i-au facut show-ul cu anumite dansuri exotice.
    Ma bucur insa de schimbarea care are loc in acest om acum in ceasul al- 12-lea. Impreuna trebuie sa luam parte la aceste demascari a tuturor acelora care au adus tara in situatia asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *