Suntem alături de sinceritatea lui Dan Diaconescu

Confesiunea maraton începută de Dan Diaconescu acum 4 zile e primul mare eveniment mediatic de restaurare morală în România. Ca să vorbeşti 8 ore, cu calm şi cu discernământ, cu multă logică şi bun simţ…înseamnă că ai ajuns la o maturitate socială foarte mare, la o maturizare reală, pentru că maturizarea reală înseamnă să vii cu adevăruri care te fac vulnerabil, dar numai din partea oamenilor fără scrupuli morali.

Am înregistrat câteva ore în cele 4 zile de confesiune mediatizată şi, pentru a chintesenţia ceea ce am ascultat noi ne-ar trebui mai mult timp…Însă aveţi în Ziua nişte fragmente – interpertate în mod revanşard de către acest ziar – dar amănuntele citate sunt reale.

Confesiunea d-lui Dan demitizează, te duce în realul real, creând un cadru autentic în care poţi să înţelegi de ce România de după 1989 nu e cea pe care ne-o dorim. Trecerea de la Elodia şi Magda la…sinceritatea de-a fi om de televiziune şi jurnalist în România a renăscut pentru noi emisiunea zilnică maraton a acestuia şi credem că demersul său trebuie ajutat, încurajat şi indicat peste tot ca etalon pentru transparenţă într-o Românie plină de dedesubturi dubioase.

Pr. Dorin

Un comentariu la „Suntem alături de sinceritatea lui Dan Diaconescu”

  1. Am urmarit cateva emisiuni ale lui Dan Diaconescu din serialul Elodia si am ramas foarte dezamagit. Mai ales ca in ultima perioada a tot invitat fel si fel de ,,pitipoance” care i-au facut show-ul cu anumite dansuri exotice.
    Ma bucur insa de schimbarea care are loc in acest om acum in ceasul al- 12-lea. Impreuna trebuie sa luam parte la aceste demascari a tuturor acelora care au adus tara in situatia asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.