Prejudecata nu ţine de foame

D-l Ciprian, care îşi ucide plictiseala în blogspot, ziarist, bucureştean, ne calcă blogul şi apoi scrie:

Ce emană din scrisul dumnealui? Că trăieşte jalnice preconcepţii în ceea ce îi priveşte pe oamenii religioşi şi că le trăieşte, pentru că se grăbeşte. Confundă numele blogului cu anagrama blogului din link şi consideră că suntem inapţi să concurăm cu oricare altul, pe motivul că eu cred în Dumnezeu iar el…nu crede sau pentru el viaţa e…plictiseală.

Trebuie să îi mulţumim, totuşi, pentru ovaţii. Însă îi spunem d-lui Ciprian că nici nouă nu ne plac proştii/incapabilii, oriunde ar lucra aceia. Iar blogul dumnealui e subţire, ca şi al lui Zoso, adică precar, adică e guguştucic, adică nu rimează cu…a fi ziarist.

Daţi-mi voie, domnule Ciprian, să fiu un preot blogger cu studii postuniversitare cu dv. şi să nu ne tragem de şireturi! Ştim că blogosfera e formată din multe fumuri de coş, din mulţi oameni care trag apa ca să nu se plictisească…Însă, dacă vreţi să remarcaţi pe cineva şi să daţi sfaturi…citiţi-ne vreo 3 luni şi apoi scrieţi ceva cu sens despre noi!

Pr. Dorin

2 comentarii la „Prejudecata nu ţine de foame”

  1. Blagosloviti!

    Este foarte interesant blogul Sfintiei voastre.Nu am mai intalnit niciodata un preot blogger:).Presupun ca sunteti preot de mir.

    Aveti Parohie in Bucuresti?
    Ma iertati.Doamne Ajuta

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *