Cum s-au smintit unii ortodocşi de…se uită la noi pe blog?!!!! Nu-mi pot imagina în niciun fel…

Nu vă e, mă, ruşine obrazului, de vă uitaţi aşa, din toată România, la noi pe blog? Dacă vă smintiţi? Nu vedeţi că pun numai porno p-aci şi că nu ştiu să scriu? Duceţi-vă şi voi la alţii care scriu pe bani, că noi le dăm gratis.

Nu vi s-a spus că nu trebuie să daţi pe la noi…că e păcat să faceţi asta? Mergeţi şi voi acolo unde nu se scrie…şi comentaţi: că blogul e cel mai bun, cel mai caşto…şi că părintele X sau mireanul Y e cel mai tare din parcarea goală…

Hai, vă rog eu frumos…să nu vă mai smintiţi la noi!

Dv. sunteţi sfinţi şi sfinţii…noştri fac numai lucruri închipuite.

Pr. Dorin

3 comentarii la „Cum s-au smintit unii ortodocşi de…se uită la noi pe blog?!!!! Nu-mi pot imagina în niciun fel…”

 1. Catehizarea este .dreptul celor indreptatiti,de a clarifica esenta spirituala si tainele din dogmele ortodoxe pentru a forma sentimentul pietatii SANATOASE in constiinta oricarui credincios.

  Amagirea de sine este exprimarea exterioara a parerilor solidificate in mintea .celor care cred cu tarie ca s-au trezit.

  Libertatea democratiei in aspectul social da dreptul fiecarui om de a trai si a se exprima in consensul valorilor umane si implicit moral-spirituale.Libertatea care nu are CARACTER SI SPIRITUL BUNULUI SIMT nu este decit un simulacru superficial SI INDECENT adus VIETII ETICE.

  Dar in aspectul Religios,libertatea de exprimare incepe numai,cu sfirsitul eului vechi cu ale sale tendinte vicioase imprimate in natura gindirii sale.

  Smerenia este STAREA primordiala,prin care DUMNEZEU se releaga STRINS in totalitatea sufletului uman,si fericita este mintea omului care empatizeaza in dialogul care destrama de la .acel sine. MONOLOGUL cugetarilor propii afectiv- mentale.(cel fara de smerenie,se cunoaste dupa faptele ,constiintei celei vechi.

  Acesti blogarasi sunt niste delicventi asa zisi piosi care fraudeaza IMPERTINENT unele intelesuri din sacrele dogme ortodoxe pe care SF PARINTII le-au formulat de pe urma ,trairilor TEOLOGICE avute nemijlocit cu SOPFIA VIETII in acest dialog.

  Pacat ca Dumneavoastra nu luati niste masuri ferme impotriva acestor .invazii internaute. care invadeaza si influenteaza temelii sufletesti foarte slabe in gindire si doctrina limpede a credintei ortodoxe.

 2. Dv. cum aţi fi ferm împotriva oamenilor care încă se joacă în domeniul catehezei ortodoxe la nivel online?

  Rolul nostru nu e acela de a monopoliza discuţia, ci de a trezi dorinţa profundă de clarificare de sine în faţa Tradiţiei ortodoxe.

  Poate că nu mulţi sunt în stare de aprofundări reale dar totuşi vor să creeze la nivel online. Decalajul dintre noi ţine de experienţă şi de gradul de cunoaştere practică, experimentală, a credinţei ortodoxe.

  Va mulţumim pentru comentariu însă…nu suntem cenzorul nimănui, ci doar prietenul celor care vor să aibă adevărul de partea lor.

 3. Multi vor sa creeze la nivel online,dar oare nu aici trebuie facuta demarcatie Clara,intre cine este in Masura si cine nu este in Aceasi Masura de-a explica niste adevaruri,care tin de experienta,grad de cunoastere practica,experimentala a credintei ortodoxe?

  Multi oameni confunda unele ,vederi,cugetari propii a unora ca fiind Dreapta exprimarea a Intregului fond ortodox.

  Ascultarea de Altii este o meditatie atit de necunoscuta in mintea evlaviosilor care explica EI de la sine,cum si in ce fel trebuie ,un lucru sau altul facut pe calea Ortodoxa.(si atunci care este cea mai utila si practica cale de exprimare a viziunilor personale decit internetul)

  Monahul Savastie este un exemplu ales aleatoriu.

  Imi cer scuze pentru tonul apasat din primul comentariu,dar nu pricep cum pe un blog exista un echilibru si o masura in toate a cuvintelor,iar pe altele.severe lipsuri spirituale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.