Haiku esenţial

Dacă aş muri ca un sunet,

cine ar fi primul creştin,

care s-ar bucura că fenomenul… a tăcut?

Pr. Dorin

Ps: Să îmi dea un mesaj la comentarii, ca să îl pomenesc în faţa lui Dumnezeu încă din viaţa aceasta. I-am fi recunoscător, pentru ca să nu se mai chinuie până oi muri eu ca să mă drăcuie atunci în loc de…Dumnezeu să-l ierte!

2 comentarii la „Haiku esenţial”

 1. Doamne-ajuta!
  Sfintia Voastra, pornind de la zisa ca „un crestin a fost in toata istoria, si pe Acela l-am rastignit/crucificat!”, cred ca Dumnezeu Insusi ar fi cel dintai de care intrebati in Kaiku-ul (intelepciunea) Dvs esential(a).

  Cu adevarat, El Insusi se va bucura primul si intai de toate sa va primeasca, la vremea pe care El o va hotarnici, si cand veti tacea probabil acestei lumi.Asa ca e lesnicios si nu in ultimul rand imbucurator sa-L pomeniti -cum spuneti-pe Dumnezeu in rugaciunea Sfintiei Voastre, inaintea Lui Insusi Dumnezeu….

  Ba, cred ca e si de esenta slujirii in duh si in adevar a demnitatii pe care El v-a incredintat-o aici … Doar conditia cu „dracuitul”nu prea mai poate Bunul sa vi-o indeplineasca > ma indoiesc ca Dumnezeu sa fi dracuit vreodata.

  In rest , cred ca El va este raspunsul si, chiar mai mult, raspunsul la toate si SINGURUL raspuns care conteaza spre mantuirea unuia, fiecaruia dintre noi, oricate comentarii am voi sa facem vreodata si orice alte dorinte vom fi avand.Asa sa va ajute Dumnezeu!Amin.

 2. ps
  am uitat doar sa adaug ca ma indoiesc ca El Insusi, nemijlocit, sa tenteze sa va posteze raspunsul la comentarii …. Nu ca s-ar sminti – ca singur si adevarat ortodox ce este – sa va citeasca site-ul …

  Ci pentru ca va vorbeste cu siguranta in alte feluri decat in acesta, si asta cred ca o stiti cu mult mai bine decat mine , din experienta personala a Sfintiei Voastre …

  Problema nu e la ce, cum si cat vorbeste Domnul, ci la cat plecati Sfintia Voastra urechea la ce va spune El Sfintiei Voastre.Tot El, insa, e Cel ce se preocupa si de auzirea din cele din urma… Ori, nu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *