Cine se ceartă cu Bastrix ajunge decan. Aviz concurenţei!

Anunţ public:

Dacă sunteţi baptişti, penticostali, martorii lui Iehova, mormoni etc. şi vreţi să avansaţi ierarhic, faceţi-vă drumul cel mai scurt…bătându-ne la uşă! Reverend Cruceru, pentru că nu a performat – şi performanţa nu e o calitate pentru decanat! – a ajuns unde trebuia, în scurt timp.

L-au ales decan imediat…când a prestat tăios împotriva ortodocşilor. Şi, pentru că a fost ridicol…iată că a ajuns decan! Mâine aşteptăm în ogradă la Emanuel din Oradea, să ni se ridice o statuie drept mulţumire. Poate să fie făcută chiar şi din piatră, nu contează! Dar, pe ea, trebuie să se scrie adevărul promovării, la care am avut şi noi o parte de vină.

Semnează: unul dintre ceilalţi.

Un comentariu la „Cine se ceartă cu Bastrix ajunge decan. Aviz concurenţei!”

  1. Si totusi aveti si dv. neajunsurile dv. ca ortodox(ca si mine si alte cateva milioane ) : n-o sa-i puteti(d-lui Cluceru)argumenta niciodata scriptural sau arheologic Ridicarea cu trupul la cer a Sf.Fecioare . Lasand argumentatia „confesionala” la o parte , v-as intreba daca noua traducere a Scripturii care are in colectiv membrii faculattii din Oradea
    vi se pare profesionist facuta , stiindu-va un mare amator al traducerilor . Fiind preot aveti un punct de vedere format . Si tot pe aceeasi linie m-ar interesa care este parerea dv. despre Biblia ( versiunea Anania ). Mai ales Septuaginta . Si de ce nu , poate faceti si o comparatie cu noua traducere in lb.romana a Scipturii de la Oradea . Doamne ajuta !

    P.S Unii traducatori spun ca la ora actuala nu exista varianta mai buna in lb.romana . Cunosc predilectia protestanta catre Scriptura …insa ma astept sa va stiu parerea . Serios . Fara pamfletul atat de caracteristic scrisului dv . Profesionist . Cu exemple pertinente asa cum o faceti uneori . Numai binecuvantari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.