Teologie pentru azi

O platformă ortodoxă pentru o reală postmodernitate

Cine se ceartă cu Bastrix ajunge decan. Aviz concurenţei!

Anunţ public:

Dacă sunteţi baptişti, penticostali, martorii lui Iehova, mormoni etc. şi vreţi să avansaţi ierarhic, faceţi-vă drumul cel mai scurt…bătându-ne la uşă! Reverend Cruceru, pentru că nu a performat – şi performanţa nu e o calitate pentru decanat! – a ajuns unde trebuia, în scurt timp.

L-au ales decan imediat…când a prestat tăios împotriva ortodocşilor. Şi, pentru că a fost ridicol…iată că a ajuns decan! Mâine aşteptăm în ogradă la Emanuel din Oradea, să ni se ridice o statuie drept mulţumire. Poate să fie făcută chiar şi din piatră, nu contează! Dar, pe ea, trebuie să se scrie adevărul promovării, la care am avut şi noi o parte de vină.

Semnează: unul dintre ceilalţi.

Did you like this? Share it:

Previous

Noua faţă a clopotniţei catedralei patriarhale

Next

Comentator de Savatie

1 Comment

  1. universtrist

    Si totusi aveti si dv. neajunsurile dv. ca ortodox(ca si mine si alte cateva milioane ) : n-o sa-i puteti(d-lui Cluceru)argumenta niciodata scriptural sau arheologic Ridicarea cu trupul la cer a Sf.Fecioare . Lasand argumentatia „confesionala” la o parte , v-as intreba daca noua traducere a Scripturii care are in colectiv membrii faculattii din Oradea
    vi se pare profesionist facuta , stiindu-va un mare amator al traducerilor . Fiind preot aveti un punct de vedere format . Si tot pe aceeasi linie m-ar interesa care este parerea dv. despre Biblia ( versiunea Anania ). Mai ales Septuaginta . Si de ce nu , poate faceti si o comparatie cu noua traducere in lb.romana a Scipturii de la Oradea . Doamne ajuta !

    P.S Unii traducatori spun ca la ora actuala nu exista varianta mai buna in lb.romana . Cunosc predilectia protestanta catre Scriptura …insa ma astept sa va stiu parerea . Serios . Fara pamfletul atat de caracteristic scrisului dv . Profesionist . Cu exemple pertinente asa cum o faceti uneori . Numai binecuvantari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

ücretsiz porno