3 comentarii la „Prietenii noştri din HI5 şi Netlog ne sunt aproape”

 1. Sunt cativa useri: lawr03, lawr02, brushvox, fiul_norilor, 2007 player, care escrocheaza inventand fel de fel de acte caritabile, mii si mii de utilizatori.

  Se pare ca pana acum au reusit sa pacaleasca mai multe persoane cu peste 16000 de euro!

  …………….

  Daţi mai multe detalii…

 2. Prostitutia virtuala a luat amploare in ultimii ani, . mai ales pe site-ul ro.netlog.com –Netlog Romania!

  Zeci de mii de persoane prefera sa faca sex virtual contra cost.In general persoanele care arata foarte rau-sunt hidoase si mizerabile,folosind filme porno,fotografii false, pacalind astfel partenerii de dialog,storcandu-i de mari sume de bani.

  Pe orice site exista o banda de hoti si sarlatani.

  Pe Netlog banda de escroci, de haimanale parsive si monstruoase este formata din:

  fiul_norilor(are cel putin 10 nick-uri) ; brushvox(are vreo 10 nick-uri) ; lawr02-lawr03 ( are peste 20 nick-uri); pedofilul 2007player(are si acesta vreo 20 de nick-uri) ; proxenetul cordin_tarfanescu; adriana_carra ; lumi911; justwitch care de asemenea lucreaza pentru Netlog Romania!

  Aceste persoane care au fiecare cel putin 20-30 de nick-uri au inselat peste 500 de utilizatori , suma totala fiind de aproximativ 8000 de euro.

  Aveti grija, ataca in haita si sunt profesionisti, multi dintre ei avand antecedente penale.
  ……………

  R: De unde ştiţi toate aceste detalii? Din auzite…sau sunteţi în cadrul vreunei structuri a statului român, care se ocupă cu identificarea lor?

 3. Lawr03-Lawr02 si cu ale lui zeci de nick-uri, este un infractor deosebit de periculos. A facut pana in prezent peste 6 ani de puscarie!

  Acesta a inselat cateva mii de utilizatori ro.netlog.com-Netlog Romania, cu zeci de mii de euro!

  Si cand te gandesti ca este administrator ro.netlog.com! Cine poate da relatii desprea adevarata identitate a acestuia, sa lase mesaje pe http://www.costintanasescu.ro, un ziarist de investigatii de la Gardianul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *