Dor de blog 4…despre şi cu prieteni providenţiali

Filă de prezentare

Dor de blog 4

3 comentarii la „Dor de blog 4…despre şi cu prieteni providenţiali”

 1. Va multumesc si sunt sigur ca toti va multumim din suflet pentru aprecieri si pretuirea pe care mi-o si ne-o acordati, draga Parinte Dorin!

  M-a impresionat foarte mult si m-a emotionat pana la lacrimi cuvintele sfintiei voastre. Desi eu consider ca nu le merit pentru ca inca nu sunt vrednic de ele, le primesc cu bucurie si cu recunostinta.

  Va marturisesc sincer ca eu ar trebui sa fiu cel care sa va laude ( in sensul bun al cuvantului desigur) pentru realizarile sfintiei voastre care sunt mult mai numeroase si mai mari decat ale noastre. De aceea, aprecierile dvs. ne onoreaza.

  Va multumesc inca o data pentru aprecieri, pentru cuvintele frumoase cu care ne-ati flatat si pentru bucuria mare pe care ne-ati produs-o.

  Va asiguram de respectul, admiratia, prietenia si pretuirea noastra sincera, pe care le avem fata de sfintia voastra si fata de toata munca si realizarile pe care le aveti nu numai la nivelul platformei on-line ci si pe plan cultural.

  Sa ne ajute Dumnezeu sa mentinem aceasta prietenie vie si lucratoare, trainica si luminoasa!
  Domnul cu noi toti!

  Pr. Gabriel Militaru

 2. Multumim foarte mult parinte cuvintele frumoase. Daca noi existam la nivel online este si datorita sfintiei voastre si o sa va pomenim in rugaciunile noastre in fata lui Dumnezeu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *