Doru Octavian Dumitru vorbind despre sine, despre noi, despre lucruri profunde

dod_2

Pentru download între 8-18 noiembrie 2008

http://s4.transfer.ro/storage/Doru_Octavian_Dumitru__7_noiembrie_2008-65cac.rar (62.6Mb)

Un interviu în plus…de unde am luat fotografia.

Pr. Dorin

6 comentarii la „Doru Octavian Dumitru vorbind despre sine, despre noi, despre lucruri profunde”

 1. Baiatul asta e BETON! periculos de inteligent,daca-i esti inamic in vreun fel,dar sigur cu o sensibilitate aparte pentru ca poate explora totul in profunzimile esentei si intelege mult din intreg !

  Sa ne traiasca!

  Chear daca pare o forma de egoism,ma bucur ca umorul sau nu poate fi gustat in intregime de altii, EL fiind un bun national,parte a tezaurului cu nuante de geniu al romanilor!

 2. PS. Cu Doru Octavian Dumitru si cu Mircea Badea i-mi alin nezisele, nemultumirile,ma regasesc in mare parte,ma las purtat cu buna stiinta pe valurile apelor tulburate, miscate,framantate de puterea cuvintelor si gesturilor lor.

  Sunt fericit ca exista asemenea reprezentanti ai speciei! In fata lor as tacea!

 3. Doru Octavian Dumitru este un mare talent al mileniului al 3-lea si nu poate fi inlocuit de nimeni de pe acest pamant.

  Stie cum sa scape orice om de stres.

 4. Nu pot sa nu rad in hohote numai cand apare daramite cand isi expune cu atata talent si cu atata spontaneitate numarul.

  Este un dualist desavarsit ce isi ascunde latura sa sensibila de OM SIMPLU (care e foarte de greu de atins) sub masca artistului perfect, total.

  Pacat este ca noi romanii suntem atat de cuprinsi de ganduri incat nu mai putem sa vedem ca totusi mai sunt oameni de valoare in aceasta tara ce incerca sa ne binedispuna, astfel incat ei raman in umbra grijilor noastre.

  Pacat!

  Abia dupa ce pier ne dam seama ce am pierdut.

  Sa nu uitam sa radem. Rasul insusi e o terapie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *