Un nou motor de căutare ortodox

orthodox-searchcom

Fraţi şi surori!

Sîntem bucuroşi să anunţăm lansarea unui nou sisteme de căutare full-text pentru Internet-ul creștin-ortodox www.Orthodox-Search.com.

Unicitatea sistemului nostru constă în indexarea a peste 7000 de site-uri ortodoxe, indexul de căutare este zilnic înnoit datorita tehnologiei Google CSE. La formarea interogărilor aveţi opţiunea de a alege pe pagina respectivă atît interfaţa de căutare simplă cît şi cea compusă http://www.crestinism-ortodox.com/advanced.php.

Rezultatele căutării vor conţine doar paginile site-urilor incluse in Catalog www.crestinism-ortodox.com, adică în rezultate nu va fi prezent gunoiul şi se garantează corespunderea strictă conform interogării. Căutările pot fi efectuate de pe paginile Catalogului sau folosind interfaţa simplificată de căutare www.Orthodox-Search.com.

Pe lîngă asta, puteţi adăuga suportul sistemului nostru de căutare în browserul Dvs. ca un plug-in, apasând pe linkul „Adăugaţi suportul Orthodox-Search.com în browserul Dvs.” de pe pagina http://www.orthodox-search.com/?hl=ro .

Serviciul nostru de căutare are interfeţe traduse în limbile engleză, rusă, sîrbă, română, greacă, germană, franceză, italiană, spaniolă, bulgară (ş.a., în total peste 20 de limbi). Căutările se execută pe paginile limba cărora corespunde limbei din interfaţa curentă.

Vă propunem să testaţi cît de accesibile sînt, prin intermediul acestui sistem de căutare, paginile site-ului Dvs. Teologie pentru azi. Pentru aceasta alegeţi pagina de căutare în limba potrivită: www.Orthodox-Search.com, întroduceţi denumirea site-ului şi cuvinte cheie ce ţin de materiale prezente pe site.

Vă rugăm să ne trimiteţi opinii, sugestii, comentarii referitoare la acest sistem de căutare folosind formularul Feedback: http://www.crestinism-ortodox.com/feedback.php#mail

Cu respect,
Redacţia Catalogului „Creștinism Ortodox”,
www.crestinism-ortodox.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *