Propunere pentru cititorii noştri extremişti

caii-desertului

Nu e un concurs…ci o propunere cât se poate de serioasă. Vă cer – pentru ca să nu veniţi de o mie de ori cu aceeaşi problemă, ca până acum, – ca, cineva dintre dv., care cunoaşte fir a păr toate aceste probleme pe care le invocaţi, cu sinodul Bisericii Ortodoxe Române, cu statul român, cu Uniunea Europeană, cu cipurile, cu sfârşitul lumii, cu tot ce se întâmplă în România ortodoxă…să scrie un articol civilizat, fără injurii şi concis, până la sfârşitul săptămânii acesteia, în care să detalieze…de ce, pentru ce…şi, mai ales, ce trebuie de făcut…

Vă solicit acest articol…pentru ca să înţelegem, de fapt, cu toţii, ce credeţi…şi să discutăm pe seama a ceea ce credeţi.

Celui care va face articolul sau celor care vor face articolele pe care noi vi le solicităm cu deschidere faţă de dv., le cerem să anexeze un CV al lor sau să ne trimită către paginile lor online, pentru ca totul să fie transparent.

Deci, cine se decide să fie transparent…şi să dea soluţii!

4 comentarii la „Propunere pentru cititorii noştri extremişti”

 1. Bună seara, Alhazar…

  Eu sunt Mandragora din Urlaţi…şi, după ce am făcut prezentările şi simt că ne cunoaştem de când lumea şi pământul, vă precizez că nu cred, că Părintele Lucian Grigore…a scris articolul cu pricina…ca răspuns la iniţiativa mea. Nu cred că sunt o persoană pe care dumnealui…să o ia în considerare…şi pentru care să se muncească atât de mult.

  Adresanţii sunt alţii.

  Pentru acest articol…avem „teologi” şi „ziarişti” la nivel online care o să-i răspundă, cu siguranţă!

  Aştept să văd opinia dv., bineînţeles, după ce vă daţi numele.

  Să aveţi o seară lucidă!

 2. Sarut mana, parinte!

  […]

  Intrebarea mea se refera la cum pot accesa arhiva blogului dvstra pe care il gasesc foarte interesant. De asemenea, cum pot accesa ultimele articole? Vad ca publicati intr-un ritm sustinut si articolele de acum cateva zile, cred, nu se mai regasesc in titlurile postate in partea dreapta.

  Si, daca nu este cu suparare, as avea de facut o remarca: o cat de cat semnalare a perioadei, daca nu chiar a datei, la care a fost publicat un articol, cred ca ar fi de folos.

  De exemplu, acest articol de mai sus face referire la saptamana in curs. Dar a fost publicat saptamana asta?

  Sper sa nu va supere randurile mele…

 3. Mulţumim frumos pentru mesajul dv., doamnă Liliana Chiaburu, şi vă ajutăm pe scurt.

  Pe partea dreaptă, deasupra fotografiei cu Sfântul Ioan de Kronstadt, găsiţi prescripţia: „Istoria articolelor de pe blog” şi, sub ea: „Alege luna”. Acolo găsiţi toate articolele noastre din 2006 până în 2009.

  Dacă vreţi să ştiţi ce am scris într-o zi din luna aceasta, vă uitaţi sus, pe dreapta şi veţi găsi un calendar cu luna în curs. Apăsaţi pe ziua pe care o doriţi şi veţi găsi ce am scris într-o zi.

  Fiecare articol, în bara de sus a computerului dv., are un link (legătura din platforma noastră online) şi linkul acestui articol e următorul:

  http://bastrix.wordpress.com/2009/03/24/propunere-pentru-cititorii-nostri-extremisti/

  Partea http://bastrix.wordpress.com/ e adresa blogului: pe ea intraţi la noi.

  Aceasta /2009/03/24/ e data publicării articolului: 24. 03. 2009

  După dată urmează titlul articolului.

  Vă dorim numai bine şi vă aşteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *