Noi calamităţi pentru TPA

o-lumina-pentru-voi

Auxiliarele platformei noastre…par să fie bătute aprig de criza financiară actuală. Astfel, în 2008, prin desfiinţarea lui Ringo (bază pentru fotografii)…am mutat toate fotografiile în Zorpia, în acest folder, pe care le-am recuperat de pe Ringo şi care sunt publicate pe Teologie pentru azi.

Nu am reuşit nici până acum să le repunem pe TPA . Dacă nu găsiţi aici unele fotografii şi fac aluzie la Ringo…le găsiţi acolo.

Prima calamitate a anului 2009…a fost cea de pe Trilulilu, despre care am scris aici. Au desfiinţat filele care li s-a părut că nu au rating…şi apoi au motivat că s-a produs o eroare. Tocmai de aceea, spre exemplu (pentru că se tot caută) toate filele care ţineau de întronizarea ÎPS Irineu al Olteniei ca mitropolit…ne-au fost şterse…fără niciun anunţ…dar şi multe altele.

Odeo a fost invalid până astăzi. Ne bucurăm că au revenit în prim-plan. Însă marea noastră dramă o constituie acum Podcasturile de pe 2008-2009, care sunt vreo 200-300, după cum ştiţi, dar…platforma este în refacere de vreo lună şi ceva. Sperăm să fie în refacere şi nu în faliment total…pentru că astfel se pierde o imensă parte din lucrurile noastre.

În locaţia ultimă citată avem jumătate din predici, exegezele eminesciene, aproape toate exegezele la imnele simeoniene…

În concluzie, dacă nu mai găsiţi ceva pe platforma noastră…nu ni se datorează nouă acest lucru! Noi lucrăm pe platforme gratuite…de aceea toate aceste drame dezavantajoase.

Vă mulţumim pentru că ne sunteţi aproape…şi ne pare rău că nu mai putem reface, într-un timp scurt şi, poate, nici pe termen lung…toate aceste pierderi imense, care vin unele după altele.

De aceea vă sfătuim să salvaţi în computerele dv. imaginile, articolele, filele video şi audio pe care le edităm, să le puneţi pe DVD-uri…pentru că, oricând se poate produce….un dezastru irecuperabil.

2 comentarii la „Noi calamităţi pentru TPA”

 1. Totusi, nu aveti o copie a tuturor datelor expuse online?

  Pentru ca fragilitatea stocarii la diversi provideri de servicii gratuite este destul de bine cunoscuta, in definitiv de asta sunt si gratuite serviciile, nu?

  Din fericre se pot gasi modalitati alternative de stocare si raspindire a lor.

  Unul este prin aceste servicii de filtransfere prin care ne mai trimiteti daruri 😉
  Desi atunci cand datele ajung la sute de gigabytes e destul de greu sa fie postate si repostate sistematic.

  Altul, ar fi stocarea acelorasi date la mai multi ofertanti de astfel de servicii gratuite pentru a exista permanent o copie online in cazul in care unul din servicii se inchide.

  O alta varianta ar fi serviciile de tip „direct connect” cu dezavantajul ca necesita totusi o conexiune permanenta si un calculator permanent deschis.

  As putea sa va ajut cu cateva din aceste variante daca doriti.

 2. Vă mulţumesc frumos, domnule Alin…

  Am backup la toate…însă nu am timp ca să le repun pe toate. Cred că este evident…

  S-au adunat atâţia giga de informaţie de nu mai ştiu în câte vieţi să îi parcurg…

  Va doresc numai bine!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *