Teologie pentru azi

O platformă ortodoxă pentru o reală postmodernitate

Mie mi se pare frumoasă

Cred că ziarul Libertatea o pălăvrăgește foarte grav  pe doamna Jocelyn Wildenstein, spunând că această doamnă, deși „a cheltuit peste 2 milioane de euro pe operaţii estetice…a reuşit să-şi mutileze complet faţa”.

Cum adică și-a mutilat-0? Dv. nu vedeți ce frumos arată, ce genuin?

Câte femei din România nu ar dori o frumusețe ca asta, nu? Eu m-aș duce, chiar acum, dacă aș fi femeie și cu bani de aruncat și, mai ales, cam nebună la cap, și mi-aș face o față și mai hidoasă, decât a doamnei cu pricina.

Și, după ce mi-aș schimba fața, pielea, mâinile, picioarele, creierul…mi-aș băga și ceva țepușe în urechi, în limbă, în nas, cel puțin zece inele…și așa mai departe.

Did you like this? Share it:

Previous

O ducem ca-n germană

Next

Fix 1.450.000 de cititori

1 Comment

 1. Irina

  “Doamne, dă-mi robia care eliberează sufletul şi ia-mi libertatea, care-mi robeşte sufletul!”, Fericitul Valeriu Gafencu.

  Avem libertatea de a face ce vrem cu trupul nostru, dar oare înţelegem just rolul si valorile trupului omenesc?

  Trupul ne-a fost dat pentru a-L încăpea pe Dumnezeu. Orice abatere a minţii de la Dumnezeu sfârşeşte prin a aluneca rău.

  Să te negi pe tine însuţi înseamnă autodistrugere. Frumuseţea este opera iubirii. Frumuseţea netrecătoare, pe care nu a învăţat-o niciun extetician, oricât de renumit ar fi el, nu se află şi nici nu se dobândeşte aici pe pământ.

  Lumina inefabilă a Dumnezeirii, aceea este doar frumuseţea divină, pe care o laudă toţi Îngerii şi, nădăjduim, ca şi sufletele noastre să poată ajunge la lăudarea acestei Frumuseţi netrecătoare.

Lasă un răspuns

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén