Mie mi se pare frumoasă

Cred că ziarul Libertatea o pălăvrăgește foarte grav  pe doamna Jocelyn Wildenstein, spunând că această doamnă, deși „a cheltuit peste 2 milioane de euro pe operaţii estetice…a reuşit să-şi mutileze complet faţa”.

Cum adică și-a mutilat-0? Dv. nu vedeți ce frumos arată, ce genuin?

Câte femei din România nu ar dori o frumusețe ca asta, nu? Eu m-aș duce, chiar acum, dacă aș fi femeie și cu bani de aruncat și, mai ales, cam nebună la cap, și mi-aș face o față și mai hidoasă, decât a doamnei cu pricina.

Și, după ce mi-aș schimba fața, pielea, mâinile, picioarele, creierul…mi-aș băga și ceva țepușe în urechi, în limbă, în nas, cel puțin zece inele…și așa mai departe.

One comment

  • “Doamne, dă-mi robia care eliberează sufletul şi ia-mi libertatea, care-mi robeşte sufletul!”, Fericitul Valeriu Gafencu.

    Avem libertatea de a face ce vrem cu trupul nostru, dar oare înţelegem just rolul si valorile trupului omenesc?

    Trupul ne-a fost dat pentru a-L încăpea pe Dumnezeu. Orice abatere a minţii de la Dumnezeu sfârşeşte prin a aluneca rău.

    Să te negi pe tine însuţi înseamnă autodistrugere. Frumuseţea este opera iubirii. Frumuseţea netrecătoare, pe care nu a învăţat-o niciun extetician, oricât de renumit ar fi el, nu se află şi nici nu se dobândeşte aici pe pământ.

    Lumina inefabilă a Dumnezeirii, aceea este doar frumuseţea divină, pe care o laudă toţi Îngerii şi, nădăjduim, ca şi sufletele noastre să poată ajunge la lăudarea acestei Frumuseţi netrecătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *