Reclamă cu gust

La nivel online, cel mai adesea, se face reclamă execrabilă pe bani mulți. Adică firma X îi dă lu blogărul Axinte, o anume sumă, confidențială, ca să scrie un articol, așa, ca din întâmplare, la zacusca de Urlați sau la Quachi 46, ultima neinventată bucată de laptop.

Blogărul scrie articolașul de juma de palmă, cum spuneam, ca la întâmplare, așa, ca la o făcătură de băț sau la o aruncătură de privire, încasează suma…dar ce scrie el nu m-ar determina în vecii vecilor să cumpăr zacuscă sau laptop.

Nu mai dau exemple, că sar iar pe mine!

De aceea, vă voi da, gratuit, un exemplu de reclamă cu gust, dacă, pe viitor, doriți să vă fac un articol, domnilor cu bani, așa, ca din întâmplare, despre ultima pereche de ciorapi scoasă pe piață, despre fleica de porc de la Galați, despre ultimul laptop sau mașină de lux.

Și, vă voi face un articol nemincinos, despre ce prefer eu când călătoresc.

Nestea Lemon

De vreun an și jumătate, mai mult sau mai puțin, mi-am dat seama, că atunci când urc într-o mașină sau într-un tren îmi cumpăr, cam de fiecare dată…o sticlă de 1, 5 litri de Nestea Lemon. Ce e? E ceai cu lămâie, domnilor și doamnelor, un ceai tonic, rece, pătrunzător, răcoritor!

Bei și te simți împăcat cu stomacul tău, pentru că nu reacționează negativ în niciun fel. Beau ceaiul ăsta și e cam o jumătate de cafea tare, pentru mintea mea obosită. Îl beau cam tot pe o zi călduroasă, în vreo două ore…și numai jumătate din el, pe două ore, când e vreme înnorată sau rece.

E ambalat într-o sticlă de plastic așa, ca un biberon, dar poți să îl ții de partea de sus, special făcută pentru mână. Ceea ce mă încântă cel mai mult la sticlă e gura largă, bei serios din ea și fără să îți spargi dinții, la câte o hurducătură a mașinii sau la o tamponare, Doamne ferește!, de tren.

Deci conținut superbun și amabalaj pe măsură. O băutură cu stil, cu noblețe, cu putere, vivace și hrănitoare, care nu îți lasă gust aiurea în gură și nici nu te predispune la somn.

Cât costă? De la 3 lei și ceva la 6 lei. Depinde cine ți-o vinde. Vreo 3-4 lei în supermarket și 5-6 lei în micile locații de cartier.

Și acum să nu spuneți că nu v-am făcut să râmniți la el!

Deci, pentru reclamă pe bani…apelați cu încredere la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.