Twitter pentru azi (vol. 1, 2009)

Twitter pentru azi, vol. 1Pagina sursă

PDF| Plain Text| DAISY| ePub| Send to Kindle

SHOW ALL

***

E surpriza acestei duminici…și trebuie citită de la coadă la cap, adică de la final spre început, pentru că așa am scris fiecare mesaj, de până în 140 sau de 140 de caractere, pe Twitter.

Însă, în mod esențial, broșura de față, editată la nivel online în 32 de pagini și care conține 348 tweets (mesaje), vrea să spună faptul: nu scrieți la nivel online în joacă, căci cu joaca rămâneți!

Pe orice sistem online poți să scrii cărți, dacă ești în stare de asta. Iar dacă suntem ai vremii noastre, atunci cartea de mâine trebuie să arate așa: într-o formă ușor de răspândit și scrisă cu inteligența și cu metodele specifice momentului.

Fiți online, ca să scrieți pentru astăzi și mâine!

2 comentarii la „Twitter pentru azi (vol. 1, 2009)”

 1. Părinte, cifra 7 are pentru Dvs. o anume semnificaţie?

  Îndrăznesc să vă întreb deoarece pentru unii oameni, (şi eu fac parte dintre aceştia), anumite schimbări în viaţa lor se produc la un ciclu de 7 ani sau multiplu de 7.

  Este o întrebare care nu are legătură cu niciun subiect postat, iar dacă Dvs. o consideraţi inoportună, aş prefera să faceţi abstracţie de ea.

  Mi-am permis a întreba deoarece am observat că o folosiţi alături de nume.

  Însănătoşire grabnică!

 2. Două semnificații majore: 7 e numărul desăvârșirii, al plinătății darurilor Sfântului Duh, al odihnei în har pe de o parte iar, pe de altă parte, 77 face parte din 1977, adică din anul meu de naștere.

  Tocmai de aceea apare un dorin777 ca user al contului meu din You Tube sau din altă parte…

  Mulțumim frumos…și pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *