Computerul cu trei monitoare secvențiale

Adică o singură imagine, pe care trebuia să o vezi pe un singur display, o vezi pe trei, însă fiecare interfață arată o parte distinctă, secvențială, a imginii una. Triunitatea imaginii. Introducerea trinității unitare în tehnologie! Subiect de reflecție teologico-tehnologic…

Mai multe detalii în articolul de aici…iar date despre întregul sistem computațional…aici, sub imagina din Flickr.

imaginea triunitara

Un comentariu la „Computerul cu trei monitoare secvențiale”

 1. Mai deunazi, am urmarit o emisiune Trinitas Tv, care incerca sa atraga atentia oamenilor despre pericolul consumismului. Iar aici erau incadrati cei carora nu le era suficient una bucata masina sau casa sau oricare alte bunuri, ci mai multe.

  Nu cumva pericolul diversificarii (produselor) ne paste in viitorul imediat, apropiat?

  Atunci cand cumparam un obiect ce presupune un timp oarecare de folosinta, in momentul defectarii lui constatam cu uimire ca, odata cu expirarea timpului de viata, nu avem de unde achizitiona piese de schimb pentru ca nu se mai fabrica!

  Am patit asa ceva recent, cu un telefon mobil a carui durata de viata – 2 ani, a expirat si care nu mai poate fi folosit pe motivul ca nu se fabrica baterii pentru el!

  Sau, pur si simplu, asa cum se vorbea si in emisiunea cu pricina, doresc si eu acel produs ca sa nu par mai prost fata de vecinul meu.

  Slava Domnului, ca actuala criza a reusit sa mai tempereze pornirile patimase ale multora dintre noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *