One comment

 • Iris e aşa cum mă aşteptam de la o formaţie de gen hard-rock. Are un impact colosal asupra mentalităţii şi conştiinţei tinerilor.

  Acei tineri cu lanţuri, tricouri negre, geci şi bocanci de piele sunt adeseori, în ciuda aparenţelor, copii de treabă cu frica lui Dumnezeu, doar cu o formă uşoară a manifestării rebeliunii adolescentine.

  Greu vom găsi în rândurile lor simpatizanţi ai manelelor şi nu e greu de înţeles de ce.

  Cristi Minculescu, de fapt, transmite prin această melodie mesajul etalonului, topul scării calorice,tocmai datorită faptului, că rezistă în timp, că au lăsat ceva posterităţii.

  E ok să dezvolţi simţul valorii în rândul tinerilor care azi sunt asaltaţi prin orice mijloc mass-media de nonvaloare. Singura problemă rezidă în stabilirea limitelor, a cumpătării.

  Adică urmăm un model pentru pozitivitatea lui, dar nu uităm, că au fost şi ei oameni cu greşeli şi uneori convingeri în fază de cercetare, dar pe care nu au apucat să le finalizeze.

  Iar timpul este un dat, insă sufletul nostru nu este încadrat temporal, aşa că unicul model perfect este Dumnezeu, Cel necuprins, Cel infinit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *